Min påskhelg

Hej på er! Nu är vardagen tillbaka efter en fantastisk påskhelg med nära och kära <3 Jag hoppas att ni haft en lika bra påsk som jag och min familj 🙂

På påskafton var vi bjudna hem på påskbuffé hemma hos mina föräldrar, väldigt trevligt och mycket gott. Maten blev även godkänd av Liam, bäst var nog morfars köttbullar förstås 😉 Dock blev det en väldigt lång dag med mycket folk så han hade svårt att komma till ro så direkt när vi kom hem så somnade han gott utan någon som helst protest.

Påskdagen spenderades tillsammans med svärföräldrarna och mannens syskon hemma hos oss så vi fikade och hade en mycket trevlig pratstund. Dessa två dagar resulterade i 4 påskägg till Liam och han lyste upp som en sol när han fick dem, det värmde så i mammahjärtat att se! De innehöll en blandning av lek, bra att ha och lite gott i form av majsringar som han åt med god aptit. Sedan var ju äggen i sig väldigt roliga att leka med såklart.

Av oss fick han ett påskägg med Babblarnatema och några majskrokar som han älskar 🙂

Igår passade vi på att vara ute när solen var framme så vi tog premiärturen till lekparken för att se om Liam ville gunga lite. Mannen var och handlade så vi fick sällskap ute av min mamma. Tror dock inte att Liam brydde sig jättemycket om gungningen men emellanåt när det blev högre fart så skrattade han till, det kittlade nog fint i magen på vår lille tuffing! Han har verkligen gillat fart och fläkt hela tiden, bara mamman som sätter i halsgropen när han och mannen leker så vilt som bara de kan haha 😉 Sedan blev vi bjudna på god lunch hemma hos mina föräldrar när mannen var färdig med handlingen så det blev en jättetrevlig dag i lite lugnare miljö än påskafton.

Men nu är ledigheten slut och det är dags att ta tag i vardagen igen. Känner mig faktiskt väldigt taggad inför vad som komma skall framöver, kan inte dela med mig utav så mycket ännu men det kommer 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

 

 

 

 

 

 

Tagged , , , , ,

2 thoughts on “Min påskhelg

Kommentera