Jessi gästbloggar om sina erfarenheter kring fördomar

Som rubriken lyder, dags för ny gästbloggare hos mig och den här gången har turen kommit till Jessi. Det här är en utav hennes erfarenheter i ämnet fördomar:

När jag var ca 20 år så var jag tillsammans med en kille.
Första och sista gången så träffar jag hans föräldrar. Jag hälsar sittande på dem. (Det kan tilläggas att de hade lite högre status.)
När de sen går iväg så reser jag mig å tar fram mina kryckor. De ser detta och blänger rätt mycket.

På kvällen när jag pratar med denna killen. Då berättar han att föräldrarna hade ifrågasatt honom om mig och hade sagt å frågat ”Hur kan du var ihop med henne?!! Hon kan ju inte tänka!” När han kom hem.
(kan tilläggas även här. Att han var föräldrarnas lilla pojke).

Tack Jessi för att du ville dela med dig! <3 Tyvärr känns även den här typen av händelse igen alltför väl och det gör verkligen ont. Viktigt att aldrig glömma, det är hos dem problemet och okunskapen ligger, det är inte dig det är fel på! <3

Besök gärna Jessis blogg och Instagram för att bomba henne med kärlek!

Vill du dela med dig av någon händelse inom fördomar? Mejla till contact@morsanpahjul.se. Tillsammans kan vi förändra samhället till det bättre!

Sprid gärna hashtagen #motfördomarmedmorsanpåhjul på era sociala medier för att vara med och bidra till ett bättre samhälle för alla <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

6 thoughts on “Jessi gästbloggar om sina erfarenheter kring fördomar

  1. Fördomar på ett eller annat sätt alltid lika vidrigt. Tack för att du låter folk förmedla sina historier här hos dig.. Självklart kommer jag gå in och läsa hos henne..

    1. Håller med. Tack till dig och alla därute som väljer att dela med er, jag gör vad jag kan för att göra det till det bättre för alla!

Kommentera