Var med och sprid ordet för ett bättre samhälle <3

Underbara sol! Kan du inte vara här för att stanna nu?! Igår var det grått och tråkigt hela dagen men idag är solen tillbaka och jag ser hur snön smälter mer och mer. Det gör så mycket för humöret och energin så nu är det väl dags att vi får en vår på riktigt?

Idag tog jag och Liam sovmorgon igen, jag vaknade vid 9:30 och såg på babyvakten att han fortfarande sov så gott så han vaknade inte förrän 10. Det har verkligen gjort skillnad för oss alla när det gäller sömnen sedan Liam fick börja sova i sitt rum så med facit i hand så var det absolut det bästa valet att göra. Min separationsångest har blivit bättre också och jag kan slappna av på ett helt annat sätt, jag vet att jag hör och ser honom om det är något vilket känns toppen <3

Mina vänner; som ni vet så ligger bloggens huvudfokus på mitt liv som rullstolsburen men såklart så finns det helt enkelt inte saker att skriva kring det varje dag och därför blandar jag in annat så som familjelivet, mina intressen osv just för att det fortfarande har med mitt liv att göra. Men något jag kommer att lyfta lite mer nu och då är det här med fördomar. Ett utav mina mål är ju att nå ut och försöka göra allt i min makt för att vi ska få ett mindre fördomsfullt samhälle, alla är lika mycket värda oavsett funktionsnedsättning eller ej. Fördomar är något jag utsätts för nästintill dagligen egentligen och jag vet att det är fler därute som blir utsatta för det.

Vill du dela med dig av din erfarenhet kring fördomar och samtidigt synas på min blogg? Mejla då till contact@morsanpahjul.se där du skriver din berättelse samt länka till din blogg eller annan kanal inom sociala medier om du har så återkommer jag snarast. På så sätt lyfter vi ämnet och kan göra något för att påverka.

Sprid gärna hashtagen #motfördomarmedmorsanpåhjul på era sociala medier för att vara med och bidra till ett bättre samhälle för alla. Mer info om hashtagen kommer i annat inlägg <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

6 thoughts on “Var med och sprid ordet för ett bättre samhälle <3

Kommentera