Nu har han flyttat..

God förmiddag! Vi är precis hemkomna från babysimmet, mycket plask och lek som vanligt och det går så mycket bättre i omklädningsrummet numera då han gärna skrek och var väldigt missnöjd därinne förut. Nu har de börjat testa att flyta med hjälp av armkuddar istället för simring och det fungerar riktigt bra, så roligt att se hur det går framåt 🙂 Nu är det påsklov därifrån så nästa tillfälle blir om två veckor.

Igår berättade jag att vi införskaffat oss en babyvakt, en som verkade väldigt bra då jag vill ha både ljud och bild plus att man med denna kan prata med sitt barn tills man är på plats i rummet. Toppen för min del eftersom det kan ta en liten stund för mig på morgonen att komma på plats från sängen till rullstolen och då kan jag ändå se, höra och prata med honom under tiden. Så igår var det dags att flytta in för premiärsömn i sitt eget rum men precis som jag trodde så var det mest mig det var jobbigt för 😉 Han sov nämligen gott hela natten utan att vakna vid 4-5 som han oftast gör, vid 06:40 hörde jag att han hade vaknat men var inte ledsen på något sätt. Gissa om jag hade saknat honom?! Vid 7 skulle vi upp så de 20min som blev fick han ligga inne hos oss och mysa <3

Men ni skulle sett mig igår kväll när han hade lagt sig för natten. Jag har verkligen blivit blödig sedan han föddes, det räckte med att att jag kom in i vårt sovrum och såg hur tomt det var på min sida där spjälsängen stått varje dag i 9 månaders tid så kom det lite tårar. Det är egentligen inte för att jag är ledsen utan för att man förstår hur fort allt går, att han växer och blir mer och mer självständig på olika sätt. Nu störs han mer av oss än han har nytta av att sova i samma rum.

Idag känns det bättre men jag hade inte varit lika bekväm om det inte vore för babyvakten helt klart. Så glad att vi tog oss i kragen och köpte en!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

8 thoughts on “Nu har han flyttat..

Kommentera