Nya möjligheter för utveckling & separationsångest

God förmiddag fina ni <3 Har varit uppe i några timmar nu men inte har jag hunnit någon längre vart för det, fast vad gör väl det en lördag? Det är det bästa med helg då vi alla är hemma, vi kan ta det lugnt utan en massa stress på morgonen. Då mår jag som allra bäst och eftersom veckan inte har varit så bra för min del så behövde jag det här lugnet som har infunnit sig idag. Det riktigt känns att den här dagen kommer att bli bra! Hoppas att er morgon har startat lika bra 🙂

Igårkväll blev det rena julafton för mig när mannen kom hem från NetOnNet, han var nämligen tvungen att åka dit efter jobbet för att lämna tillbaka en selfiestick som vi fick tag på där för ett tag sedan men som inte fungerade. Dock kunde de inte ge pengarna tillbaka de gav oss en ny och som tur var fungerade den och jag tänker att den kan komma väl till pass vid olika tillfällen nu när jag börjat fotografera mer och mer, både selfies och annat. Det här var inte det enda han kom hem med minsann! Fick ett samtal när han var i butiken då han sa att de hade en systemkamera till ett riktigt bra pris i deras fyndhörna, dvs produkter som andra köpt men valt att lämna tillbaka för att de inte själva varit nöjda men att det inte varit några som helst fel på produkten i sig. Därför sänker de priset ytterligare och produkter i nyskick kan alltså bli extremt prisvärda! Mycket bra grej tycker jag och snällt för plånboken, vem gillar inte det? 🙂

Jag har pratat en längre tid om att jag gärna skulle vilja ha en systemkamera, dels för att kunna ta bättre bilder för ett snyggt flöde på Instagram men också kunna få in lite mer fina bilder här på bloggen så att det blir en variation av text och bilder. Det känns lite roligare än bara text hela tiden eller vad tycker ni? Och det är såklart inte bara inom sociala medier det är kanon med en systemkamera, den här kommer att användas till en massa annat också men jag känner att det är en bra investering för att kunna utvecklas med bloggen och mina andra kanaler. Så jag bestämde mig för att slå till den här gången med tanke på priset. Nu väntar lite lek och lär så kan jag den nog riktigt bra sen 🙂

Det sista köpet på NetOnNet blev en babyvakt som vi egentligen skulle köpt betydligt tidigare för att vi märkt att det kommer bli bättre för Liam att flytta in i sitt rum så han kan sova ostört. Men fördröjningen får jag ta på mig, jag har världens separationsångest haha! Pratade om detta på BVC i veckan och sköterskan vi har sa att hon har varit precis likadan men det går ju över. Jag tror att det handlar om att man blir påmind om att tiden går så fort, han var ju nyss nyfödd <3 Idag är det iallafall dags, när Liam har vaknat från sin tupplur så ska vi flytta in spjälsängen och så får vi se hur det går helt enkelt. Det är väl mamman som tycker det hela är mest jobbigt som sagt så ge mig gärna lite peppande ord är ni gulliga!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , , , ,

4 thoughts on “Nya möjligheter för utveckling & separationsångest

  1. Så roligt med ny kamera. Vi hade en babywatch när killarna var små ett tag men den gjorde mig bara orolig. Jag låg liksom och lyssnade efter att den skulle ge ifrån sig ljud. Vi tog bort den och var utan. Ha en bra dag.

    1. Ja superkul! Jag är jättenöjd 🙂 Usch jag förstår dig, vi köpte en med både bild och ljud. Mest för att han inte alltid ger ifrån sig ljud när han vaknat och smidigt för mig att kunna se plus prata med honom genom den medan jag tar mig till honom eftersom det tar lite tid för mig. Kram

Kommentera