Oväntat besök

Nu har äntligen den här dagen snart nått sitt slut och anledningen till att jag väljer att säga äntligen vet ni ju från förra inlägget tidigare idag. Det har varit så himla tufft att ta sig igenom dagen men jag är väldigt tacksam för att vi hade BVC inbokat så att vi kom ut och faktiskt gjorde något jag och Liam, då slipper man sitta hemma och fundera. Som om inte det vore nog så fick vi spontanbesök efteråt utav svärmor och mannen yngre syskon så det blev en trevlig pratstund, senare kom även svärfar som fick skjuts av mannen när han hade slutat jobba. En kopp kaffe och en massa prat var vad jag behövde för att få tankarna på något annat en stund så i det stora hela var det en ”bra” dag som panikångesten valde att komma på besök eftersom det hände lite under hela eftermiddagen.

Snart är det dags för kvällsmat och så får vi se vad som händer efter det. Jag ser mest fram emot att avsluta dagen och få ta nya friska tag imorgon istället. Men såhär ser det ut i mitt liv, ena dagen kan vara toppen och andra dagen är det som den här och jag behöver ständigt jobba med att hantera det. Jättesvårt såklart men tänkte att jag ska ringa min kurator på habiliteringen för att försöka få en tid ganska snart. Vi träffas inte regelbundet längre utan jag får helt styra hur det ska se ut, hur ofta vi ses osv vilket känns skönt för att jag då kan undvika att det blir för mycket.

Angående besöket på BVC så var sköterskan jättenöjd, Liam utvecklas fint och växer bra. Dock lyckades vi inte få en ny längd på honom för att han blev skogstokig så fort han fick lämna min famn och började leva rövare så det var inte det lättaste att få till. Vi gör ett nytt försök vid nästa besök om en månad. Inte lätt alla gånger <3 Det märks så tydligt att han har en riktigt stark vilja nu och den är han inte sen med att visa. Lik både sin mamma och pappa på den fronten 😉

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

 

Tagged , , , , , ,

6 thoughts on “Oväntat besök

  1. Skönt att det gick bra på BVC. Härligt med barn som säger ifrån vill han inte bli mätt av någon han inte känner så är det helt normalt. Ni ser säkert redan själva att sonen växer som han gör. Kram från mig

    1. Ja jag tycker det är superbra att han säger ifrån tydligt. Vill inte utsätta honom för något som inte känns bra. Kram

    1. Hej Pia! Tack snälla för din fina kommentar och så roligt att du har hittat hit 🙂 Ha en jättefin fredag och trevlig helg!

Kommentera