En psykiskt tuff dag

Vågar man tro på att våren faktiskt är på ingång nu? Kollar man på vädret så ja, helt underbart! Det är så fint och ser många poster i sociala medier från folk som är så glada, fina soliga bilder osv. Men idag kan jag inte få fram den glädjen som jag så gärna vill. Jag tycker våren är lika härlig som så många andra och det gör oftast väldigt mycket positivt för humöret. Fast inte idag, idag är det tufft.

Jag vaknade imorse och kände som ett tryck över bröstet, hjärtklappning och allmänt tung i kroppen. Jag visste direkt att det här inte kommer bli en utav mina bästa dagar och det är jag väldigt tacksam för att jag lärt mig att kunna känna direkt så att man i största möjliga mån kan förbereda sig på det direkt och försöka göra så gott man kan av dagen i övrigt. Mycket riktigt bara för en stund sedan efter att jag lagt Liam i sängen för förmiddagsvila så kom den som ett brev på posten, panikångestattacken. Jag har känt av lite hjärtklappning till och från i ett par dagar så det var inte helt överraskat att det skulle dyka upp inom kort. Precis när det händer så är det så oerhört jobbigt, jag blir ledsen, frustrerad över att det blir som det blir, jag får en svaghetskänsla.

Kl 14 har vi tid på BVC för 9 månaderskontroll med Liam och jag är nästan helt klar med mig själv redan då jag valde att fixa iordning mig väldigt tidigt för att undvika att utsättas för onödig stress. Idag behöver jag allt lugn som går för att resa mig upp igen. Det ska iallafall bli spännande att se vad det blir för resultat vid vägning och mätning för att se hur mycket han har växt. Att det är 9 månader sedan han kom till oss är helt ofattbart, bästa dagen i mitt liv någonsin <3 Det finns ingen som ger mig sådan styrka och glädje som han gör. Min älskade lilla prins.

Ta hand om er och era nära & kära så hörs vi snart igen i ett nytt inlägg <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , ,

6 thoughts on “En psykiskt tuff dag

  1. Tycker det är ganska förståeligt att du får dessa attacker, hade jag med fått om jag fått uppleva det du gjort. Men vet du , du är ena v de starkaste och du fixar det här.. Allt blir bra ska du se. Ta hand om dig min vän *kram*

    1. Nej det är otroligt kämpigt. Tar några dagar att komma igen liksom. Tack för din omtanke fina du! Kram <3

Kommentera