Nu börjar det äntligen hända lite igen

Ny vecka, nya tag! Och jag hoppas så att min vecka ska bli betydligt bättre än förra, har haft ont i magen flera dagar i rad nu och det tar verkligen på orken något fruktansvärt så utöver att ha gjort de vardagliga sysslorna här hemma och myst med familjen så har jag inte orkat någonting. Så less men idag börjar det känns lite bättre så det finns hopp. Har ni haft en bra helg?

Den här veckan har jag lite inbokat; imorgon är det äntligen dags för hembesök utav min arbetsterapeut, går och är lite nojig här att det ska bli något förhinder än en gång men hoppas att vi ska få till det nu så processen kan fortsätta. Hon kommer att kolla på ur det ser ut här hemma och hur jag klarar mig för att få till en rättvis och bra funktionsbedömning som ska in till kommunen. Jag har även lite frågor till henne som jag ska försöka få svar på gällande det höj-och sänkbara köket vi har här hemma eftersom hyresvärden inte har något med det att göra då det är just en anpassning, förhoppningsvis lite roliga svar men det kommer jag berätta mer om vid ett annat tillfälle isåfall.

På onsdag är det tid för ett besök på BVC med Liam igen, då blir han även 9 månader. Han växer och utvecklas så fort, nu är det verkligen något nytt varje dag som händer. Han kämpar på dagligen med att vilja stå upp, liten börjar bli stor <3 Ska bli se hur mycket han har växt i längd och vikt sedan sist, troligtvis har det hänt en hel del.

För min egen del ska jag försöka boka en tid på vårdcentralen med foten, vi har fått lägga om den här hemma och haft lite koll under tiden snön har varit ett hinder för mig. Men nu kan jag ta mig ut fast det är väldigt halt på sina ställen så undviker det fortfarande i den mån jag kan när jag är ensam. Jag känner att de behöver se foten så vi kan få en ny plan hur vi ska fortsätta. Efter vad vi sett hemma så är det inte längre ett öppet sår tack och lov men det var ju även då vårdcentralen ville sluta lägga om foten förra omgången för att de tyckte det var bättre att den luftade. I mitt fall då jag sitter så mycket och har ett ständigt tryck så tycker jag att någon form av skydd är bra att ha en tid framöver så jag hoppas undersköterskorna håller med mig.

Ska ni göra något roligt i veckan? Berätta gärna nere i kommentarerna 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

Kommentera