Hur svårt ska det vara att förstå?

Hej fina ni! Äntligen har solen valt att komma fram här och ingen är gladare än jag för det, igår var det så grått och trist hela dagen vilket gjorde att jag var seg och inte hade lust med någonting. Det blev ännu en mysdag med Liam helt enkelt <3

Nu har jag precis skrivit ett mejl till kommunen (LSS) då jag fick hem ett brev igår där det stod att de saknar handlingar som ska in och att de kommer att göra ett beslut om assistans utifrån de uppgifter de redan har den 19 mars om inget har inkommit. Jag blir så oerhört trött eftersom jag redan har förklarat att jag inte har kunnat ta mig till vårdcentralen på jättelänge pga snön för att hämta läkarintyget och att jag inte fått till någon träff med arbetsterapeuten pga sjukdom från bådas håll, sjukhusvistelse osv men att vi har bokat ett tillfälle den 20 mars. Hur kan man då välja att sätta beslutsdatum innan jag ens fått chansen att färdigställa alla intyg. Återigen, en annan kan få vänta i år men när de får vänta ett par månader så går det absolut inte för sig. Så nu har jag gjort klart för dem ännu en gång vad som gäller och hoppas på att få ett svar om att de kommer att avvakta för annars vet jag att det definitivt blir avslag eftersom inga gällande intyg finns inne.

Idag står det städning på schemat här hemma, inte det roligaste men älskar känslan när det är färdigt! Mannen sköter dammsugning och skurar när han kommer hem eftersom det inte riktigt fungerar för mig så jag plockar lite i den mån det går då Liam blir jätteledsen när han inte ser mig. Det hjälper inte att han hör mig och det gör väldigt ont i mammahjärtat när han blir så ledsen (kalla mig blödig om ni vill). Så det blir mest att jag gör saker i närheten av honom, resten får bli när han sover.

Tänkte att jag skulle sätta mig en stund på balkongen då solen ligger på där just nu men ville kika in här och säga att jag inte har glömt bort att skriva, det har bara kommit lite annat emellan just nu. Hoppas att ni får en superfin onsdag och att solen lyser hos er också!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , ,

9 thoughts on “Hur svårt ska det vara att förstå?

 1. Hoppas verkligen dom kan vänta några dagar extra minst så du hinner lösa det med dom där extra uppgifterna dom vill ha!

  Själv jobbar jag som personlig assistent och tyvärr ser man så mycket man vill ändra på, men det är ju inte lätt när försäkringskassan är som dom är, man blir förbannad!
  Stort lycka till!

 2. Hej!
  Hittade din blogg och blev lite glad. Jag är också rullstolsburen, har fyra barn, man och ett företag. Jag jobbar med assistans och jag har en blogg. Från början handlade den enbart om matlagning med assistans, då mat är ett intresse jag har. Nu har bloggen dock fått en lite mer personlig vinkel, då jag varvar mina recept med andra saker.

  Besök mig gärna om du vill: http//:www.delikatessmedlss.blog

  Hälsar,
  Hanna

Kommentera