Boken alla pratar om

Usch idag är det ingen godmorgon från min sida känner jag, verkar vara en sådan dag där mycket går fel; jag tappar mobilen i tid och otid, spillde ut varmt vatten på mig när jag gjorde iordning Liams gröt osv. Ja ni hör ju så den här dagen kommer garanterat bli intressant 😀 Snöar gör det också, vilken överraskning..

I skrivande stund dricker jag mitt citronvatten, japp helt klart en ny morgonrutin för min del! Men jag sitter också och läser boken alla talar om nämligen ”Yrke: Influencer – Så gör du karriär på nätet” utav Linda Hörnfeldt. Jag fick hem den igår och tanken var att jag skulle ha börjat läsa den redan innan jag skulle sova men jag var så trött så det gick bara inte, därför kan jag inte säga så mycket om den än då jag började läsa nyss men med tanke på allt gott jag hört om den från folk som har läst den så har jag höga förväntningar! Har du läst den? Vad tyckte du? Jag tänker mig att den säkert kommer att kunna ge mig en massa inspiration, tips och idéer samt sådan information som man inte alltid själv tänker på. Återkommer när jag läst ut den 🙂

Sedan måste jag passa på att göra mig iordning när Liam vilar senare, tänkte att jag skulle fixa smink och hår vilket inte hör till vanligheten längre sedan jag blev mamma så det känns lite lyxigt faktiskt. Ikväll ska jag nämligen iväg på ett möte som börjar 18:30 så måste iväg strax innan 18 och hinna fixa med middag osv innan det så jag tycker att det kan vara skönt att göra allt i god tid för att undvika stress.

Hur ser den här torsdagen ut för er?

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , , ,

6 thoughts on “Boken alla pratar om

Kommentera