Must haves våren 2018

 Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral

 

 

Zoeva Aristo Palette / NYX Beauty School Palette / Zoeva Nude Spectrum Palette / TheBalm Nudetude Palette / BH Cosmetics x Shaanxo Palette

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram där jag just nu även har en tävling igång. Tack! <3

Tagged , , ,

14 thoughts on “Must haves våren 2018

  1. Fina produkter. Klickade in på länkarna. Klicka gärna in på länkarna på min blogg under inlägget ”dekorations favoriter” 🙂

    1. Visst är det! Dock måste jag nog säga ifrån lite här. I min värld är det inte riktigt seriöst att klicka på något ”bara för att”, är du med på hur jag menar? Jag lägger upp sådant som jag genuint tycker är intressant och sedan får ju dem som finner det intressant klicka sig in på produkterna för att läsa mer/köpa osv. Men jag personligen klickar inte på något för att jag blir uppmanad att göra det, eller för att vara ”snäll” mot bloggaren och det vill jag inte att någon ska hos mig heller. Allt passar ju inte alla 🙂 Hoppas du förstår hur jag menar, var tvungen att kommentera det här lite mer ingående kände jag. Ha en fin dag! 🙂

    1. Jag har alltid haft ett stort intresse för smink, dock gått över lite mer till hudvård men en del har jag koll på fortfarande 😉

Kommentera