Med facit i hand så vet jag vad jag gjorde för fel

Godmorgon <3 Idag är jag äntligen påväg tillbaka till mitt glada humör, allt känns så mycket lättare idag så jag tror verkligen att jag behövde få skriva av mig lite. Sedan att man får världens finaste kommentarer av er i samband med detta gör inte saken sämre, ni ger mig så mycket positiv energi och min skamkänsla börjar även minska något.

Dag tre på ren LCHF nu, tredje dagen jag inte utsätter min kropp för allt det som den mår dåligt utav, tredje dagen jag väljer att unna mig ett hälsosamt liv istället för att förkorta det. Jag börjar som vanligt med mitt citronvatten direkt när jag gått upp och Liam har fått sin frukost, sedan blir det någon frukost om ett tag.

Ni verkar vara en del som antingen har kört eller kör i detta nu med LCHF vilket jag tycker är jätteroligt! Dock har jag kanske varit otydlig, jag vet inte men det framgår kanske inte att jag har ätit denna kost innan. Jag gjorde min största hälsoresa hittills med start 2014 och åt fram till hösten 2016 (kom av mig i samband med graviditeten då alla cravings som inte var LCHF tog över). Under de åren gick jag ner runt 30 kg så att den kosten fungerar för mig råder det inga tvivel om, den får mig att må otroligt bra. Med andra ord så är jag väldigt insatt, men tips är givetvis alltid välkomna! Det kan man inte få för mycket av.

Det största felet jag gjorde när jag nu har facit i hand var att jag släppte LCHF helt och hållet, jag gick helt och hållet efter mina cravings. En del kanske tycker att det inte gör så mycket, man är gravid och måste få unna sig osv. Men för mig fungerar det inte och det vet jag nu, jag måste ha mina fasta rutiner vad gäller kosten men istället för att äta strikt/normal LCHF så skulle jag kunna köra liberal dels för att få fler valmöjligheter, få i mig mer varierad kost som är viktigt under graviditeten (annars med förstås) men samtidigt så håller jag mig inom ramarna för vad som är okej för mig att stoppa i mig. Så nu vet jag om det och det känns skönt. Ni som äter enligt LCHF, hur länge har ni kört? Vad tycker ni om det? Berätta gärna era historier om ni vill!

Jag har valt att dela med mig utav en del av de måltider jag äter för att jag fått förfrågningar från personer som är intresserade av det, men det kommer inte att synas så mycket av det här på bloggen utan det blir istället på min Instagram som ni gärna får gå in och följa. Här kommer jag mer att dela med mig utav tankar, känslor och resultat under resans gång. En och annan matbild kan det såklart bli ibland men som ni redan vet så är ju inte mitt bloggfokus mat.

Nu ska jag passa på att plocka lite här hemma medan Liam vilar, vi hörs i nästa inlägg lite senare under dagen 🙂

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram där jag just nu även har en tävling igång. Tack! <3

Tagged , , ,

10 thoughts on “Med facit i hand så vet jag vad jag gjorde för fel

  1. Det är väldigt viktigt att man vet vad man gjorde för fel, då kan man ändra det nästa gång.
    Denna gången fixar du det , det är jag säker på 🙂
    Härligt att läsa att du mår bättre 🙂

    1. Ja precis! Man lär sig av sina misstag som man brukar säga 🙂 Tack för din ständiga pepp vännen, så tacksam! Ha världens bästa dag 🙂

  2. Härligt att du mår bättre! Är bra att veta när man gör fel och kunna acceptera det, då blir det lättare till nästa gång!

Kommentera