Ni har gjort det igen <3

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, ni är helt fantastiska! Tack underbara ni för all stöttning jag fått efter gårdagens inlägg då jag valde att öppna mig totalt för er. Från dag ett när jag startade bloggen så bestämde jag mig för att alltid vara ärlig varesig det skulle innebära att det blev tråkig läsning eller något väldigt roligt, jag skulle åtminstone vara ärlig. Det har jag varit och kommer definitivt fortsätta vara det, livet är inte en dans på rosor jämt och för mig är det inget konstigt att vara uppriktig med det.

Naturligtvis var jag livrädd inför att publicera inlägget men jag kände att det var ett måste för att kunna komma vidare och få till en förbättring. Jag ville att ni skulle förstå varför jag vissa dagar kanske inte har lika mycket energi istället för att då och då göra halvtråkiga inlägg helt utan en anledning, det känns inte rätt. Men jag har faktiskt inte fått en enda negativ kommentar på någon utav mina sociala medier sedan jag skrev ut detta. Ni stöttar, peppar och förstår <3

Idag är det dag två helt utan socker, satt hela eftermiddagen igår och planerade in veckans måltider enligt LCHF som jag kommer att äta. Nu är alla dagar planerade istället för halva veckan och med inställningen att resten löser sig sen. För det gör det inte, jag vet själv att jag istället kommer köpa något jag definitivt inte ska stoppa i mig och därefter få mer ångest. Planering är A och O för att jag ska kunna ro det här i hamn. Men jag kommer inte att stressa, det får ta sin tid och jag tar en dag i taget nu för att inte ha för stora delmål i början. ”Idag är jag sockerfri, idag gör jag ett val som får min kropp och själ att må bra, idag gör jag inga avsteg”, det är så jag kommer att få leva tills det värsta är över. Med det värsta menar jag då förstås omställningen, mitt tankesätt, få alla nya rutiner på plats osv.

Började dagen med ett stort glas citronvatten nu samtidigt som jag satte mig för att besvara era kommentarer, känner mig fortfarande inte så glad som jag önskar men jag vet att jag kommer dit snart. Jag har redan gjort det stora för att få en bra början; erkänt, accepterat och börjat agera. Känner mig däremot lättad över att ni vet om det, att jag slipper hålla det för mig själv och över att jag fick så positiv feedback.

Jag vill också förtydliga att alla är fina som ni är, det viktiga är att du trivs med dig själv. I mitt fall så gör jag inte det och då måste jag göra någonting åt det, jag ska hålla ett x antal år till både fysiskt och psykiskt. Orka med att leva och vara en bra mamma,fru,dotter,vän osv. 

Tack för att ni finns! <3

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram där jag just nu även har en tävling igång. Tack! <3

Tagged , , , ,

16 thoughts on “Ni har gjort det igen <3

    1. Så sant. Vet med mig att det kommer bli kaos om jag tänker för en längre period så just nu får det vara här och nu, dag för dag.

    1. Ja för mig är det ett måste att vara utan det helt, men det ska gå det har jag gett mig den på. Men kan nog vara sunt! Kram fina Kamilla, hoppas din dag blir kanon <3

Kommentera