Shoppingrunda med familjen

Hej på er! Nu börjar det redan bli kväll och vi har varit iväg så därför skriver jag först nu, vi var nämligen och shoppade lite nytt till sonen både sådant som han behöver eftersom han växer så fort men också saker som helt enkelt passade honom så himla bra så att det fick följa med hem. Liam var på ovanligt gott humör idag när vi var och shoppade (brukar inte vara så populärt för honom vanligtvis) men han hade ju även moster med idag som kunde ägna all sin tid åt honom så det kändes jättebra så jag och mannen kunde kolla igenom allt vi behövde i lugn och ro 🙂

Tänkte bjuda er på några bilder på dagens inköp, utöver detta så köpte vi honom en jättemysig jacka också då jag tycker att det kan vara smidigt med tvådelat och inte bara overall. Den finns att se på min Instagram som ni hittar under Sociala medier.

Så nöjd med allt vi hittade! Vi har en del här hemma också i hans kommande storlekar så nu ska han nog klara sig ett tag. Direkt när vi kom hem så somnade han så det tog på krafterna vilket är förståeligt för det var så galet mycket folk så det blir såklart mycket intryck, han vill så gärna vara med överallt och som alltid så charmade han var och varannan som gick förbi 😉

Ikväll ska jag och mannen ha lite mys med plockmat till middag efter att Liam har somnat för natten, ser verkligen fram emot det då det var ett tag sedan bara han och jag umgicks <3 Då vi inte är några fan av mello så får vi se vad kvällen bjuder på mer men det löser sig alltid 🙂 Och jag är lite extra glad idag då jag kommer att kunna ta mig ut imorgon och vara med på babysimmet, dessutom det sista tillfället för den här kursen så med det sagt så önskar jag er en supermysig lördag för det tänker jag ha!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram där jag just nu även har en tävling igång. Tack! <3

Tagged , , ,

2 thoughts on “Shoppingrunda med familjen

Kommentera