Nytt i bloggmenyn

Som någon/några kanske redan har hunnit se om ni varit riktigt snabba så har jag lagt till en rubrik i menyn här hos mig nämligen ”Bloggar jag rekommenderar”, meningen med detta är absolut inte att jag talar om vad som är bäst och inte utan mina personliga favoriter i bloggvärlden som jag tycker ska lyftas fram helt enkelt 🙂 Det betyder alltså att även om din blogg inte är med på listan så betyder det givetvis inte att den är dålig, vi alla har våra favoriter och jag delar gärna med mig utav mina till er för att ni också ska få chansen att besöka dessa.

Vad får jag för det här då? Absolut ingenting, jag delar med mig för att jag själv vill. Varför inte tipsa om något som är bra? Kärlek och respekt kära läsare! <3

Tagged , , , , ,

10 thoughts on “Nytt i bloggmenyn

    1. Och jag är minst lika glad för att jag hittade din blogg finaste Kamilla, så du har en given plats på listan! Sluta aldrig med det du gör <3 Kram och trevlig helg!

Kommentera