En smidig produkt med snygg design

Inlägget är i samarbete med Curebits

Äntligen är familjen samlad och helgen kan börja, så mysigt! Lite middag och senare blir det Talang tror jag, lite lagom när orken inte är på topp ännu. Men först har jag något att berätta för er 🙂

Tidigare i veckan blev jag kontaktad av företaget Curebits som skickade en förfrågan om jag var intresserad av att få testa deras produkt och naturligtvis var jag det. Vad är det då för produkt?

Jo det är en cylinderformad tabletthållare som är ergonomisk och dessutom bra mycket snyggare och smidigare en en vanlig dosett om ni frågar mig. Denna går alltså att använda till kosttillskott,vitaminer,mediciner mm och det är en liten burk för varje dag som är märkta med både veckodag och har olika färger. Du väljer själv hur många dagar du är i behov utav att ha med dig när du ska iväg då dessa små dagsbehållare går att ta isär så du behöver alltså inte ha med dig för hela veckan om du bara ska vara borta någon dag eller två.

Till denna produkt finns det även en app som just nu endast finns för Iphone men jag vet att de är på g med att utveckla en som passar för er med Android också. I den appen matar du in namnen på de tabletter du tar för att sedan ställa in tidspåminnelser, på så sätt behöver du inte vara orolig för att missa ta dem i rätt tid, smidigt va?

Jag är så nöjd och kan genuint rekommendera er att införskaffa er denna produkt, så lätt att bara stoppa ner i väskan så att det finns där när du behöver och som jag nämnde tidigare så är designen mycket roligare 🙂 Och vet ni vad det allra bästa är? Jag fick äran att tävla ut varsin sådan produkt till 2 st, men den tävlingen kommer att hållas på min Instagram @morsanpahjul så mer info kommer att finnas där under kvällen. Så in och följ mig där för chans att vinna!

Ha en supermysig fredagskväll alla!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , , , , ,

4 thoughts on “En smidig produkt med snygg design

    1. Då är det ju perfekt! Gillar att det inte ser typiskt medicinskt ut om du förstår hur jag menar, utan mer modern design 🙂

    1. Jag kan verkligen rekommendera den! Skulle ju passa perfekt för dig då, var gärna med och tävla på min Instagram om du vill få chansen att vinna en 🙂

Kommentera