Så kallt!

Idag har tiden sprungit iväg sådär fort igen, hade tänkte blogga för längesen men har haft något att göra precis hela tiden. Så är det vissa dagar 🙂 Och snön den bara fortsätter komma.. Mailade hyresvärden igår angående den riktigt dåliga skottningen här, kände att det var dags att säga till då det ändå är ett område med många funktionsnedsatta och äldre.

Om en liten stund kommer min man hem från jobbet så det längtar både jag och Liam till <3 Sedan såg jag att jag fick en avi från posten idag, har mina aningar om vad det kan vara men helt säkert är det inte så låter det vara osagt en liten stund till, men är det vad jag tror så kommer ni får ta del av detta väldigt snart kära läsare 🙂

Ikväll skulle jag ha åkt iväg på ett möte som jag sett fram emot men eftersom jag fortfarande inte mår helt okej än så väljer jag att lyssna på min kropp, hälsan måste få gå i första hand. Istället blir det en lugn kväll hemma med min lilla familj, dock har vi det så extremt kallt här hemma så mysfaktorn är inte så hög. I skrivande stund visar termometern 19,4 härinne vilket jag känner är extremt kallt för en lägenhet.

Hoppas att ni har en jättefin torsdag allesammans och att ni inte snöar bort om ni ger er ut i kylan!

Kommentera, prenumerera & dela, glöm inte heller att gilla min Facebooksida och följa mig på Instagram. Tack! <3

Tagged , , ,

2 thoughts on “Så kallt!

    1. Ja nu i efterhand känns det rätt, klart tråkigt att missa sådant man sett fram emot men kommer säkert fler chanser 🙂

Kommentera