Äntligen tillbaka & roliga saker på gång!

Nu börjar jag äntligen kunna se ett slut på det här! Jag har legat helt däckad sedan i fredagskväll med en massa feber, halsont som gick över ungefär lika snabbt som det kom och allmän sjukdomskänsla i hela kroppen. Tänk att feber kan göra en så orkeslös.

I måndags började jag känna mig lite bättre vilket var tur eftersom det var dags för vardag igen och jag blir själv med Liam, det ändrades dock framåt eftermiddagen och jag fick lägga mig återigen och bara skakade av all feber. Igår var hela dagen hemsk, jag frös något så enormt mycket och jag klarade faktiskt inte att vara uppe en stund där mitt på dagen. Som tur är så är Liam en väldigt lätt bebis att ta hand om så medan jag la mig i sängen så låg han i sin, lekte lite titt-ut med honom och han skrattade och höll sig nöjd så jag fick vila i nästan en timme.

Hur mår jag idag då? Jo jag känner mig fortfarande lite smått tung i huvudet, lite trött såklart men den där sjukdomskänslan är så mycket mindre och det gör massor för min ork. Så nu hoppas jag att jag kan få bli frisk och få vara det länge helst! 😀 Nej men det blir en jättelugn dag för att minimera risken att bli sämre igen och dessutom tar orken slut rätt snabbt just nu så jag ska uppdatera bloggen en del, förbereda inför lite roliga saker som kommer hända här och på min Instagram inom kort så ett tips är att följa mig där redan idag så att du inte missar när det dyker upp 🙂 Ni hittar den i fliken ”Sociala medier” högst upp eller genom att söka på @morsanpahjul direkt på Instagram

Hur är det med er? Håller ni er friska? 

Tagged , , ,

11 thoughts on “Äntligen tillbaka & roliga saker på gång!

    1. Det ska bli väldigt kul! Nu är jag inne på andra dagen utan feber så hoppas på det bästa 🙂 Kram <3

Kommentera