Sjuk + ber er om hjälp

Hej på er <3 Som ni säkert redan vet (om ni följer mig på mina andra sociala medier) så var det min tur att bli sjuk och det hände väldigt fort. Vid strax efter 16-tiden i fredags precis innan mannen skulle iväg för att ha lite trevligt med sina nya arbetskamrater så började jag känna mig väldigt frusen men jag reagerade inte så mycket eftersom vi oftast har det kallt i lägenheten. Så han gick iväg och jag och Liam var hemma och hade det jättemysigt, han blev ledsen precis när pappa gick men efter en stund blev det bra igen <3

Rätt snabbt började jag nästintill skaka för att jag frös så mycket och kände mig lite yr så jag valde att kolla tempen som visade 37,8 vilket i sig inte låter så mycket kanske men normalt brukar jag ligga på 36,8-37,0 så jag reagerar tidigt på om det överstiger den temperaturen. Det var där allt började. 1,5 timme senare hade jag 39 graders feber så jag kände helt enkelt att jag inte orkade vara uppe så mycket längre, som ”tur” var (inget illa menat förstås!) så sov Liam när jag mådde som allra sämst men ifall att han skulle vakna så valde jag tillslut att ringa min man och tala om läget.

Så nu ligger jag här och mår verkligen inte bra, idag har jag varit såpass ”bra” att jag kunnat sitta upp korta stunder utan att bli helt yr men mer än så är det inte. Har även fått lite ont i halsen också så. Kände ändå att jag ville uppdatera lite eftersom det inte blev något inlägg igår. Vill ni så får ni gärna följa mig på Instagram och Facebook eftersom jag uppdaterar där oftast när orken tyvärr inte finns till att uppdatera bloggen i sådana här situationer.

Tills jag är pigg och tillbaka på banan igen så får ni gärna ösa på med förslag på vad ni skulle vilja läsa mer om på bloggen, skulle kännas roligt att få involvera er läsare lite och få veta vad ni kanske saknar eller bara vill läsa mer om hos mig! Så kommentera nedan är ni gulliga <3 Tills vi hörs igen, ta hand om er!

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Sjuk + ber er om hjälp

Kommentera