Ibland har man tur

Hej fina ni! Har ni haft en bra start på denna fredag? Här gick jag och Liam upp först för drygt en timme sedan, han skulle absolut inte somna om efter att mannen åkte till jobbet imorse men så fort jag tänkte ge mig och ta upp honom så somnade han så gott så vilket i sin tur betydde att jag låg kvar ett tag till eftersom han annars vaknar. Men det var väldigt skönt att få dra sig ett bra tag!

Nu har vi båda fått i oss lite frukost och myser för fullt, blir mycket mystid för bara oss då mannen ska iväg med jobbet och ha lite trevligt ikväll så han är bara hemma en stund i eftermiddag.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav något som hände igår, något helt oväntat men som gjorde mig så himla glad. Jag var med och tävlade hos Lets Feast på Instagram för ett tag sedan där 5 st skulle vinna varsitt presentkort hos Bearded Lady i Norrköping, tänkte att det vore kul att tävla iallafall för att få chansen att vinna något som jag faktiskt behöver. Mitt hår är allt annat än bra nu.. Och kära läsare, när jag gick in för att kolla min Instagram igår så såg jag att jag hade blivit taggad av dem i ett inlägg; jag var alltså en utav vinnarna! Gissa om jag blev glad 😀

Så nu ska jag bara fundera på vad jag ska göra med mitt hår, vill ju gärna behålla längd och sådant men få bort det slitna givetvis. Men vad tycker ni, ska jag färga? Göra slingor? Kom gärna med förslag! (Hela håret syns inte men topparna är superslitna och det känns bara tråkigt helt enkelt)

Blir alltså en tripp till Norrköping framöver, är ju inte alls långt men är så sällan där så ska bli kul att göra något annat utanför stan 🙂

Tagged , , , , ,

15 thoughts on “Ibland har man tur

    1. Kort testade jag när jag var yngre och jag lovar dig, det såg hemskt ut 😛 Är lite inne på slingor för att eventuellt ljusa upp det tror jag 🙂

    1. Vinner extremt sällan jag med så det hade jag verkligen inte väntat mig. Tack snälla! Hoppas du haft en fin helg 🙂

Kommentera