Nya tillskottet

Ni är så otroligt fina allesammans, vilken feedback jag fick på mina inlägg igår! Ett stort tack till var och en av er, ingen nämnd och ingen glömd! <3

Igår under eftermiddagen så kom min lillasyster hit på kaffe och mys, hon har ju sportlov nu så det passade väldigt bra 🙂 Det blev några timmar med prat, mys och skratt och Liam sken upp som en sol när han såg att moster var här när han vaknade från sin eftermiddagslur. Som pricken över i så kom mannen hem väldigt tidigt igår också så då kunde vi ta en fika tillsammans och Liam fick sitt mellis, verkar vara det målet han tycker bäst om och det beror säkert på att han då får sitta helt själv och plocka med det 😉 Brukar ge honom antingen frukt, smörgåsrån eller en mjuk smörgås med pålägg så det är väldigt smidigt att låta honom äta själv.

Sedan fick min man snällt åka iväg igen, jag trodde nämligen inte att han hade hämtat ut sitt nya körkort än så jag tänkte att det var smidigt att han gjorde flera flugor i en smäll men det hade han givetvis redan fixat :p Men snäll som han var så kunde han tänka sig att åka igen, jag har nämligen äntligen hittat en ny plattång! Min gamla gick tyvärr sönder för ett tag sedan så en ny var ett måste men har haft väldigt mycket beslutsångest. Hittade denna till ett bra pris och hörde mig för med andra som har den och har faktiskt inte hört någon säga något negativt så vad skadar det att testa då 🙂 Och det var jag såklart tvungen att göra redan igår kväll.

 

Så vad tycker jag då? Var det ett bra köp eller blev jag besviken?

Jag är SÅ nöjd! Det var verkligen ett lyft jämfört med min gamla. Jag har rätt tjockt och självlockigt hår men behövde inte längre ha högsta värmen på och istället för att det tar ca 50min att få allt hår rakt så var jag färdig på ca 20 och då stressade jag inte överhuvudtaget. Den var lätt att hålla i och inte ett dugg trög att stänga igen. Dessutom håller den absolut vad den lovar, det står nämligen att den ger långvarigt resultat och lite därför valde jag att testa den går för att se hur håret höll sig under natten. Jag har haft problemet innan att håret gärna blir lite smålockigt redan efter en natt men inte nu, det ser ut precis som när jag hade plattat det igår.

Så jag har bara gott att säga om denna, sedan att det följde med en förvaringsväska med roséguldfärgade detaljer var ju bara ett väldigt stort plus för mig som älskar det! Jag kan varmt rekommendera den till er som går i tankarna att skaffa en ny plattång!

Tagged , , , ,

14 thoughts on “Nya tillskottet

Kommentera