Bästa på länge

Godkväll <3 Idag har jag haft en utav de bästa dagarna på ett bra tag vilket i sin tur ledde till att det inte har blivit något skrivet här förrän nu, men hade faktiskt inte mage att sätta mig med detta idag. Har nämligen haft besök utav min mamma och lillasyster, så vi lunchade på caesarsallad som jag fixade till. Det blev supergott och vi hade riktigt roligt, mycket att prata om som vanligt! Det var så kul med lite sällskap eftersom jag själv är begränsad att ta mig iväg just nu.

I förmiddags innan de kom så ringde telefonen, det var ett nummer inom landstinget och det visade sig vara Liams BVC-sköterska som ville kolla så att jag kom ihåg att hon skulle komma på hembesök idag. Jag fick en liten chock då vi fått hem att hon inte skulle komma förrän på onsdag, det var kallelser som hade lyckats gå om varandra så därför blev det lite knas men jag skulle ju vara hemma så det löste sig fint 🙂 Hon är världens gulligaste verkligen! Innan vi lade på så sa hon; Få inte panik och stressa upp dig bara för det nu Frida, du behöver inte hålla på att städa och fixa för det bryr jag mig inte om överhuvudtaget. Vi ska prata barnsäkerhet och ingenting annat 🙂 Det var så skönt att få höra de orden då jag lätt kan få prestationsångest och vill att allt ska vara på topp.

Besöket gick iallafall jättebra, hon fick se honom sitta själv och även ta ett par steg när hans mormor höll i honom. Sedan han kom på att han faktiskt kan stå så är det i princip det enda han vill göra nu haha. Jag fick även en massa bra information gällande barnsäkerhet som man inte riktigt tänkt på så nu har jag och mannen gjort en plan för alla inköp och omorganisering som ska ske för att det ska passa oss alla och Liam ska kunna röra sig fritt 🙂 Vad tiden går fort, mammas lilla pojke börjar bli stor nu…

Nu är det snart dags att fixa middag, det får bli korvstroganoff idag, snabbt och enkelt plus att Liam älskar det. Har ni haft en bra måndag? 🙂

Tagged , , , ,

5 thoughts on “Bästa på länge

Kommentera