Nu är vi igång!

Är det bara jag eller går inte dagarna väldigt fort?! Det känns som att man inte hinner med hälften av vad man tänkt, men vi har förstås hunnit med en hel del. Bara en stund efter att jag skrev här tidigare idag så fick mannen ut och åka igen, jag såg nämligen en annons på Facebook där det såldes en perfekt förvaringsmöbel till sonens rum. Dessutom helt ny så hur bra?!

Sedan fick vi komplettera med lite lådor från Ikea men jag är supernöjd med allt! Nu finns det äntligen plats för leksaker och annat så att det blir lite ordning på rummet, ett steg i rätt riktning så nu är vi igång vilket känns skönt. Ska nog bli ett riktigt mysigt rum tills Liam flyttar in där <3 Tänkte kolla vidare på lite inredningsdetaljer under kvällen och se om jag hittar något mer som höjer mysnivån lite mer. Det är så kul att inreda, men att det är sonens rum ger ju liiiite ångest eftersom att jag är så van att ha honom sovandes inne hos oss och tiden har gått alldeles för fort. Men en liten stund till får han allt vara kvar i vårt sovrum haha 😀 Bjuder på lite bilder från dagens pysslande 🙂

Önskar er alla ett supermysigt avslut på den här helgen <3

Glöm inte att gilla min Facebooksida och att prenumerera på bloggen så ni inte missar när jag publicerar något samt annat roligt som kommer att dyka upp på Facebook framöver! <3

Tagged , , ,

4 thoughts on “Nu är vi igång!

Kommentera