Vill du ha min hjälp?

Hej finaste ni, hoppas ni har en fin fredag!

Idag är det stora städdagen här hemma, fixat hela förmiddagen så passar på att skriva lite nu i väntan på att diskmaskinen ska bli klar 🙂 Känns så skönt att få det mesta gjort nu så att man kan ta helg med familjen med gott samvete sen. Såg dessutom att det snöade här igen tidigare idag så ut kan jag inte gå iallafall.

Nu tänker jag be er om hjälp, med vad undrar ni förstås då?

Jo, som de flesta vet så är ju ett utav mina mål med bloggen att bidra till ett mindre fördomsfullt samhälle. Men något annat jag kämpar med både offentligt och i tysthet är mina mänskliga rättigheter, att få min rätt till att leva ett värdigt liv. Detta är ett stort problem idag och jag vet att det finns alldeles för många därute som kämpar men inte får rätt i sin sak, anhöriga sliter ut sig till max, relationer förstörs, människors liv förstörs, just för att de inte får den hjälp de behöver för att klara av vardagen.

Det här är någonting som är vidrigt, det får inte se ut såhär i Sverige år 2018 så jag tänker erbjuda er därute min hjälp.

Jag kan inte lösa problemen med en gång, men jag driver en blogg i den kategorin och jag vet att det finns myndigheter och andra personer som läser härinne då jag fått det bekräftat flera gånger. Jag har viktiga kontakter och har en plan för hur jag kommer gå vidare med det här.

Känner du någon/några som kämpar för att få hjälp till ett värdigt och fungerande liv till sig själva, sina barn, partner eller någon annan i sin omgivning? Känner du att ingen lyssnar, du får avslag efter avslag från tex kommunen och Försäkringskassan. Känner du att orken börjar ta slut och du inte vet vad du ska göra längre?

Då kontaktar du mig genom att skicka ett mejl till contact@morsanpahjul.se där du beskriver din/er situation, vad det är för ärenden ni försöker driva igenom och gärna vad myndigheterna sagt i eventuella avslag. Helt enkelt dela med er utav er story så kommer jag att svara dig så snart jag bara kan och med er tillåtelse skriva utdrag utav det jag får in av er (går självklart att vara anonym) för att sedan gå vidare med det till dessa som säger sig kunna styra det här landet så bra. Mer information kommer ni få av mig vid kontakt. Jag vill genuint hjälpa så många jag bara kan, jag vet själv hur det känns när orken börjar ta slut.

Det här är inget samarbete med någon utan något jag gör av ren vilja, det får inte fortsätta se ut såhär. Så passa på att ta den här chansen så lovar jag att göra allt i min makt för att det ska ske en förändring, men vi måste göra det tillsammans.

Jag ser fram emot att få höra av er så snälla fina ni, dela detta inlägg på era sociala medier så att det når ut till så många som möjligt, tillsammans är vi starka! <3

 

Tagged , ,

25 thoughts on “Vill du ha min hjälp?

  1. Kika gärna in min blogg kl 12 idag – lovar att du inte vill missa det inlägget eftersom jag precis haft en tävling :)​

Kommentera