Hiss eller diss?

Jag missade ju totalt att önska er en fin Alla hjärtans dag tidigare idag så jag gör det nu istället <3 Firar ni det på något speciellt sätt? Isåfall vad gör ni? 🙂 Vi brukar inte fira det då jag lever lite efter att jag inte behöver någon speciell dag för att visa min uppskattning för nära och kära, med det sagt är det inte något fel med att fira det 🙂 Bara att få vara med min lilla familj och att vi alla får må bra är det som spelar roll för just mig.

I eftermiddags fick jag sms om att ytterligare ett paket hade kommit och jag ville gärna inte ge mig ut igen eftersom det trots allt var rätt krångligt vid vår port så jag bad min älskade man att hämta efter jobbet vilket han inte hade något emot 🙂 Och vilken lycka, beställde en ny lampa till hallen för bara några dagar sedan och den hade redan kommit så jag blev som ett barn på julafton haha. Tur att jag har min man som kunde sätta upp den snabbt och smidigt. Vad säger ni, hiss eller diss? 🙂 Bry er inte så mycket om glödlamporna då vi ska köpa en större modell av dessa en dag framöver. Det blev verkligen ett lyft här hemma!

Nu ska vi snart äta kycklinggratäng och bara mysa <3 Liam börjar bli bra trött så bäst att passa på innan han somnar. Hoppas ni får en fortsatt fin kväll alla fina läsare, glöm inte att just Du är bäst!

 

Tagged , , , ,

16 thoughts on “Hiss eller diss?

    1. Går ju att visa uppskattning vilken dag som, roligare att göra något spontant än att hålla sig till en speciell dag kan jag tycka 🙂

  1. Fin lampa! Håller med dig om alla hjärtans dag, Vi brukar inte köpa något till varandra ev. ngn choklad bara. Att vara tillsammans och mysa denna dag är viktigast 🙂

Kommentera