Kommer det inga fler hälsouppdateringar?

Godförmiddag 🙂 Idag började jag och Liam med en sovmorgon till strax innan kl.9 vilket vi behövde båda två, vaknade på ett så bra humör och kände mig verkligen utvilad. Sedan var det bara upp och fixa blöjbyte och ge honom sin morgongröt som han älskar samt en massa lek och mys efter det, det betyder i sin tur att jag får stoppa i mig något först nu men jag brukar faktiskt inte vara jättehungrig på morgonen så det gör ingenting att det dröjer ut en aning. Det var så värt väntan för jösses vad gott! Gjorde en äggröra med bacon, halloumi, salladslök, oliver och persilja. Supergott och mättande så nu klarar jag mig ett x antal timmar kan jag lova 🙂

Tanken var och är att jag ska lägga ut en hälsouppdatering här en gång i veckan då det finns en del som gärna vill följa mig under resans gång, jätteglad för det! Men som ni säkert har märkt så har det dröjt ut lite nu och det beror helt enkelt på att jag halkade av banan till en viss del och då känns det inte rätt att sitta och uppdatera när man inte kört helhjärtat, det har naturligtvis varit helt mitt beslut. Jag får ibland kommentarer som ”Du som är utbildad inom kost borde ju inte ha svårt att gå ned i vikt, du vet ju hur man ska göra” och ja jag vet hur jag ska göra för att gå ner mina överflödiga kilon men det är väldigt mycket som spelar in för att det ska bli en sund och varaktig viktminskning.

Jag har en period nu varit väldigt stressad och då jag inte klarar av att hantera stress lika bra längre efter att jag fick panikångesten så har det bara blivit jobbigt. Även en utbildad kostrådgivare kan halka av banan ibland, vi är bara människor. Det betyder inte att jag inte vill göra någonting för att gå ner i vikt för det vill jag mer än så mycket annat i världen. Jag vill kunna leva ett långt och fint liv med min familj, orka vara en bra mamma, fru och vän.

Så från igår så startade jag om med LCHF och kommer aldrig igen att skylla på något som kalas, att man blivit bortbjuden och inte vill tacka nej osv. Det finns inget som kan hindra mig ifrån att äta den kost jag vill och mår bra utav. I nuläget så förstör ett enda litet snedsteg så mycket för mig vilket resulterar i ångest över mig själv.

Därför ber jag er alla, har ni inget snällt att kommentera så låt bli. Det här är ett känsligt ämne för mig just nu så var vänliga och respektera det, tack! <3

Tagged , , , ,

14 thoughts on “Kommer det inga fler hälsouppdateringar?

  1. Såklart du inte är mer än människa. Ibland går det inte som man tänkt och planerat och så är det ju med allt här i livet. Många gånger VET man ju vad man ska göra, men att sen göra det är inte fullt lika enkelt.
    Kram!

Kommentera