Han skrev på ett sätt som inte är okej

Godmorgon på er! Här har vi varit vakna i lite mer än en timme så det är tidigare än vi annans brukar gå upp (oftast!) jag och Liam men jag klagar verkligen inte för inatt har han sovit sig igenom precis hela natten utan att vakna för mat eller något sådant som han vanligtvis gör. Han är bra duktig vår lilla älskling <3 Dessutom är det rätt skönt att komma upp tidigt ibland, så nu kör vi igång en ny vecka med nya möjligheter 🙂

Vad gäller denna veckan så har jag inte så mycket planerat faktiskt, på onsdag har vi en tid för återbesök med Liam på barnmottagningen för att ta beslut om det behöver göras något med fontanellen eller inte. Dock är jag väldigt lugn eftersom jag fortfarande inte sett något avvikande på varken huvudform eller hur han hänger med vardagligt så med största sannolikhet kommer inget mer hända och det skulle vara så skönt. Då kan vi göra ett nytt försök med att teckna en försäkring för honom, har varit i kontakt med vårt försäkringsbolag många gånger efter att vi blev nekade och då sa dem att vi ska ansöka på nytt när vi fått beslutet. Det känns bara så trist att man inte ska kunna få en försäkring pga att de är så rädda för att behöva betala ut pengar. Vi får hoppas på positiva besked på onsdag helt enkelt 🙂 Håller på att försöka ordna så jag kan ta mig dit med honom oavsett snö eller ej men det är inte det lättaste, vill inte boka om besöket känner jag.

Nu ska jag få i mig lite frukost och förbereda en inköpslista inför veckohandlingen som mannen fixar efter jobbet men tycker att det är så svårt att komma på vad man ska äta under veckorna ibland. Har ni några smarriga tips så kommentera dem gärna, är det enligt LCHF så är det ännu bättre förstås men alla tips är välkomna! Det var så mycket lättare när jag kunde följa med och handla så att man såg allt i affären själv, men kommunen vägrar ge sig gällande min rätt till handikapparkeringstillstånd och det gör jag också så vi får väl se vem som vinner tillslut. Det är både märkligt och komiskt att precis alla förstår mitt behov utav det förutom kommunen själva.

Just det, har ju det här med vårdcentralen att ta tag i också och få dem att ta mig på allvar vilket inte har varit så lätt hittills som jag nämnde igår. Väntar dessutom på ett svar från läkaren som hjälpte mig med intyg till personlig assistens då han skrivit saker i min journal som vi överhuvudtaget inte pratat om och som inte hör till ämnet, på ett sätt som inte är okej alls och då är jag inte sen med att tala om det. Rätt ska vara rätt liksom och tycker man något är ett problem eller liknande så ska det sägas direkt till mig.

Ja som ni ser så har jag lite tidskrävande saker att sysselsätta mig med, men det är en del av min vardag. Allt kan inte vara lätt här i livet 😀

Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan <3

 

Tagged , , ,

16 thoughts on “Han skrev på ett sätt som inte är okej

  1. Vad fin blogg du har ! Jag har ett säkert och enkelt LCHF tips och det är alvbröd! Så gott och bara googla på recept men det innehåller ägg riven ost majonnäs och fiberhusk. Smakar ostfralla räddade många morgnar för mig. Nu är jag långt under målvikten men får äta LCHF med mer kolisar. Kika gärna in på min blogg om min familj festligheter och cancer.
    Kram

    1. Du har så rätt, helt galet att det är så.. Det ska jag göra, lyssnar inte dem så får jag försöka på annat håll 🙂

Kommentera