Jag lever i en stor lyckobubbla

Hej fina ni! Igår ekade det tomt härinne men som ni som läser min blogg vet så skulle jag ha mitt 25-årsfirande igår så jag var fullt sysselsatt från kl 7:30 till midnatt, så då förstår ni säkert 🙂 Men alltså vilken dag och kväll jag hade, jag är så himla lycklig över att ha så många fina människor i min omgivning! Vi hade en trevlig dag, allt fika och tårta blev godkänt (tur för mig som bakat hela veckan haha), mycket skratt, underbart fina presenter och så himla mycket lycka i luften helt enkelt <3 Tänkte dela med mig utav lite bilder från gårdagen nedan.

Kan det vara så att gästerna vet att jag älskar rosa? 😉

Eftersom jag dessvärre inte kunde följa med min man och Liam till babysimmet den här veckan heller pga all snö så låg jag kvar en stund och tänkte tillbaka på gårdagen med ett stort leende. Tänk att få ha så fina människor i sitt liv, det är så mycket mer värt än allt annat i världen, ingen nämnd ingen glömd <3

Har ni haft en fin helg? Berätta gärna 🙂

 

 

Tagged , , , ,

12 thoughts on “Jag lever i en stor lyckobubbla

Kommentera