Jag kan inte göra någonting

Godmorgon på er och ett stort varmt tack för alla era gratulationer på ett eller annat sätt under gårdagen, ni är så otroligt fina allihopa! När mannen kom hem så hade han med sig både sushi och en bukett med rosa tulpaner, han kan min man! <3 Sedan hade vi helt enkelt bara en riktig myskväll 🙂

Idag kl.9 hade jag en ny tid för omläggning av foten på vårdcentralen men med tanke på att vädret inte blivit bättre och snön ligger kvar så var jag väldigt skeptisk men jag tänkte att jag skulle testa iallafall. Återigen kom jag inte längre än att jag hann ut genom entrédörren innan jag satt fast med elrullstolen med Liam i bärselen. Jag insåg direkt att jag inte skulle ta mig ur det i första taget så ringde vårdcentralen och förklarade läget, de förstod såklart och frågade hur det var med foten.Talade om att förbandet håller på att gå sönder, var ju trots allt två veckor sedan det blev omlagt men att jag inte vet mer om själva såret eftersom jag naturligtvis inte tar bort förbandet. Hon svarade bara att jag får komma på måndag om jag lyckas ta mig dit. Så finns det någon i närheten som är bra på omläggningar så hör av er haha, nej men det här vill jag inte vänta med mer känner jag..

Jag kan verkligen inte göra någonting, jag kan bara sitta i lägenheten dag in och dag ut. Klart det finns saker att göra hemma för det finns det alltid men en promenad och få frisk luft är inte helt fel. Så jag känner mig rätt less just nu.. Plus att man förstås tänker en del på hur det har utvecklat sig med såret osv.

Senare idag ska jag iallafall göra den sista kakan inför kalaset imorgon och så ska jag göra det roligaste men mest tidskrävande av allt, dekorera tårtorna.Tycker sådant är riktigt kul men det gäller att man har tid så därav att jag gör det ikväll så jag inte behöver stressa innan gästerna kommer imorgon eftermiddag 🙂 Hur ser eran fredag ut?

Tagged , , ,

12 thoughts on “Jag kan inte göra någonting

    1. Ja det är hur tråkigt som helst, känner mig otroligt begränsad och det är ju i sådana här tillfällen som min funktionsnedsättning gör sig väldigt påmind så det är tufft..Ha en jättefin fredag 🙂 Kram fina du!

    1. Ja det är ju det tyvärr.. En av få gånger min funktionsnedsättning gör sig påmind, det är rätt tufft :/ Ha en jättefin dag Christer!

  1. Åh stackars 🙁 Nu är de inte riktigt samma sak då men jag sitter också inne dag in och dag ut pga. ångest och inga vänner så vet hur jobbigt det är att bara sitta hemma.

    1. Låter som en toppendag! Skulle sett din live men hade fullt upp med förberedelser inför lördagens firande så missade klockan totalt :/

Kommentera