Idag är det min dag

Javisst vet ni, idag är det min dag! Nu är den åldern jag haft sådan noja över här, dags för mig att bli 25. Just nu känns det okej, vi får väl se om ett tag haha. Nejdå alla åldrar har sin charm sägs det ju!

Dock blir det inget speciellt idag utan vi har valt att fira mig i helgen istället för att så många som möjligt ska ha möjlighet att få närvara så att det inte krockar med jobb och liknande. Däremot kan det vara så att jag hört något rykte om att jag ska få välja mat till kvällen, bara en sådan sak är ju inte fel heller! Valet blev inte direkt svårt så det blir sushi hemma hos oss och bara ha det mysigt jag och min lilla familj, mer än så behöver jag inte för att det ska bli en lyckad födelsedag <3

I helgen blir det som sagt lite mer födelsedagsfirande av det hela, då kommer både släkt och vänner hit på kakbuffé och tårta där allt är hemmagjort så därför har ni fått stå ut med mitt tjat om bakning i en veckas tid stackare :p Ska bli väldigt kul!

Jag satt och funderade lite över året som har gått och kom fram till att det här är nog det år som jag verkligen har varit på botten men under tidens gång kommit allra högst upp till toppen igen. Jag fick ju börja med att kämpa med min panikångest som dök upp i början av året i samband med graviditeten, sjukskrivningar om vartannat, läkarbesök, gråt och en väldigt tuff tid helt enkelt. Men i somras kom Liam till världen och allt förändrades på en sekund, att få barn tillsammans med mannen jag älskar så otroligt högt är det bästa som kunde hända! Nu är jag lyckligast i världen <3

Ha en fantastisk dag alla, det tänker jag ha!

Bjuder på en selfie dagen till ära 😉

Tagged , ,

20 thoughts on “Idag är det min dag

Kommentera