Intresserad utav event i sommar?

Godmorgon/god förmiddag på er vart ni än är på dagen 🙂

Här har vi varit uppe sedan kl 8 ungefär så det var väldigt skönt att slippa vara vaken vid 5 som tidigare dagar även om jag inte gått upp då utan bara lagt Liam i vår säng för att kunna vila lite till plus passa på att mysa förstås.

Igår hann jag faktiskt med flera kaksorter vid bakningen så nu har jag bara tre sorter kvar och dessa är tanken att jag ska hinna med idag så att vi kan fokusera på städning och sådant roligt inför lördag haha. Har redan gjort klart att jag inte tänker pyssla med det imorgon eftersom jag faktiskt fyller år då även om vi inte ska göra något speciellt då jag istället kommer att firas på lördag, men är det födelsedag så är det!

Tänkte även passa på att släppa en idé för er idag för att se om intresset finns, ni vet när man går hemma och kanske ibland har liiiite för mycket tid över vissa dagar vilket i det här fallet inte var något positivt då jag kommit på en (enligt mig) väldigt kul grej. Så låt mig veta om ni delar samma åsikt och vill göra något utav detta 🙂

Jag skulle nämligen tycka att det var väldigt kul att försöka fixa till något slags event till sommaren för oss som driver en blogg för att främst få träffa och lära känna personerna bakom bloggarna, hänga och bara ha roligt en hel dag. Kanske avsluta med en gemensam middag senare under dagen eller liknande och förhoppningsvis kan vi hitta på en massa roligt däremellan. Det är förstås en rätt stor grej att försöka ro i hamn men tycker du precis som jag att det här vore en kul grej att styra ihop så kan du väl mejla mig på contact@morsanpahjul.se där du även länkar din blogg och berättar lite kort vad du tror att du skulle kunna bidra med för att få det här att bli en superrolig dag i sommar? Har du kanske bra kontakter som kan tänkas vilja hjälpa oss eller något annat bra? Min tanke är att vi kanske iallafall behöver vara 2-3st som försöker ordna med det här innan vi går ut med datum och allt det där så mejla mig om du är intresserad så kommer jag att välja ut några och höra av mig till er 🙂

Sedan vet jag att det hur vi än gör kommer vara en viss svårighet rent geografiskt eftersom vi bor på olika platser i landet men förhoppningsvis kan vi bli ett gäng iallafall.

Så vad känner ni, är det här något ni skulle vilja vara med om? Är intresset stort så ska jag göra allt i min makt tillsammans med någon/några av er som förhoppningsvis är intresserade av att vara med som ansvariga för eventet för att det här ska bli av och bli en givande, rolig och minnesvärd dag 🙂

Tagged , ,

14 thoughts on “Intresserad utav event i sommar?

  1. Det hade vart så himla kul 🙂 Håller på att planera ett event för bloggare i mars! Vart bor du? Är ev. intresserad av å hjälpa till på något sätt beroende på vart du bor/tänkt ha det nånstans..

    1. Men åh vad roligt! Tycker det är både roligt men också viktigt med lite event för att träffa andra bloggare 🙂 Jag bor i Linköping så det är här det kommer att bli någonstans eftersom jag tyvärr inte tar mig så himla lätt till andra städer. Är du intresserad så mejla mig gärna! Planeringen går ju att köra på distans tänker jag mig 🙂

  2. Låter mycket roligt, kommer tyvärr inte på något nu som jag kan bidra med men jag hör av mig så fort jag kommer på något. 🙂

Kommentera