Presenttips till dig själv eller någon du tycker om

Nu har jag precis hittat presenten som jag kommer att klicka hem till mig själv eftersom jag fyller år på torsdag så jag tänkte även dela med mig av det om ni/någon som står er nära är lika galen i hudvårdsprodukter som jag är. Det handlar förstås som ni ser nedan om Therese Lindgrens märke Indy Beauty, jag har helt missat att hon släppt en ny hudvårdsserie. Men hur fina produkter är det inte?! Så det blir en present till mig från mig helt enkelt, så glad att jag hittade det här 🙂

Ni kan läsa mer om varje produkt under bilden och varför inte klicka hem för att unna er själva eller kanske till din partner inför Alla hjärtans dag <3

Inlägget innehåller annonslänkar från Adviral

 

1.DUSCHGEL / 2.ANSIKTSMASK / 3.RENGÖRINGSMOUSSE / 4.DAGKRÄM / 5.SERUM / 6.ANSIKTSOLJA / 7.HANDKRÄM / 8.ANSIKTSVATTEN

 

Tagged , , , ,

14 thoughts on “Presenttips till dig själv eller någon du tycker om

Kommentera