Börjar känna mig instängd

Hej på er såhär runt lunchtid, hoppas att ni har haft en fin tisdag hittills 🙂

Min har varit okej, varken bra eller dålig liksom. Liam är på gott humör så vi har bara myst hela morgonen och förmiddagen, den pojken ger mig ett sånt enormt lugn i kroppen när han är på sitt bästa humör och det behövde jag verkligen idag känner jag <3 Låter nästan som att jag är deppig men så är det absolut inte men ni vet vissa dagar så känner man inte riktigt för någonting, man mår inte dåligt men man är inte heller sprudlande glad. Sådana dagar måste få finnas dem också 🙂 Det kan säkert ha lite att göra med att jag inte varit utanför lägenheten sen i lördags då när jag fastnade totalt i all snö precis utanför porten, jag känner mig så instängd när jag faktiskt inte kan ta mig ut.

Något roligt som har hänt är iallafall att jag fått besked att några paket är påväg hem till mig nu och det är ju alltid kul! Ska dela med mig utav vad det är när det har kommit 🙂

Sedan har jag även som mål att vara klar med all bakning på torsdag inför lördagens kalas, så jag måste sätta fart med det nu känner jag. Allt som kommer vara kvar är att fixa med dekoration mm till tårtorna men det är ändå inget jag gör förrän fredagkväll så det känns helt lugnt då tårtbottnarna är färdiga åtminstone.

Tagged , , ,

12 thoughts on “Börjar känna mig instängd

    1. Tack fina du för din omtanke! Håller på att baka lite småkakor inför min födelsedagsbjudning, ska bjuda på kakbuffé och tårta 🙂

  1. Låter inte särskilt kul att känna sig instängd, hoppas det töar lite så det blir enklare för dig att komma ut!

    Baka, nu blev jag ju fika-sugen!

Kommentera