Spydiga kommentarer i kommentarsfältet

Oj vad klockan har gått fort den här morgonen, snart är det redan lunchtid och jag har inte haft möjlighet att skriva förrän nu då jag haft en väldigt missnöjd liten kille här hemma som behövt mammas närhet och så är det ju. Familjen går alltid först <3 Jag tror jag lyckats få honom att sova en liten stund nu, han var så himla trött men han har som sagt väldigt svårt att komma till ro just nu och bara för några dagar sedan så blev han ledsen bara vi gick in i sovrummet med honom och så har det fortsatt. Vi hinner alltså bara komma in till sovrummet tills han börjar gråta och det gör så ont i mammahjärtat, inte en aning vad det kan bero på :/

Imorse ringde jag till min vårdcentral eftersom jag hade en tid för omläggning av foten idag kl.11, talade om läget att jag inte tar mig ut pga all snö vilket hon förstod. Däremot kunde de inte komma hem till mig och göra omläggningen vilket jag vet att de ska kunna göra men hon sa att tiden inte fanns och att vi får boka en ny tid. Så jag får nu vänta till på fredag, känns sådär eftersom det har gått en vecka sedan man kollade på såret sist och det finns ju tyvärr alltid en risk att det kan bli värre så jag hade verkligen velat att man hade lite bättre koll. Dock har värken fortsatt valt att försvinna vilket är så otroligt skönt.

Idag tror jag att det blir att göra lite kolakakor inför helgen, förhoppningsvis hinner jag någon mer sort också men behöver vänta tills mannen kommer hem med att stöka för mycket så att han kan ha Liam för att baka småkakor var han inte så intresserad av haha 😉

Sedan måste jag bara tacka för alla kommentarer på mitt förra inlägg, trodde jag skulle få en hel del spydiga kommentarer i kommentarsfältet men det blev precis tvärtom. Tycker inte det är mer än rätt att vi tar vårt egna ansvar och endast kommenterar där vi har någonting att säga, där vi finner något intressant.

Nu ska jag fortsätta besvara några mejl som jag har fått, några utav dem kommer ni säkert att få ta del utav inom kort hoppas jag 🙂

Ta hand om er och ha en superfin måndag!

Tagged , , , ,

8 thoughts on “Spydiga kommentarer i kommentarsfältet

    1. Det är galet gott och dessutom lätt att göra så det var ett måste att göra så jag kan bjuda på det i helgen 😀 Ja du har helt rätt, men det är ju väldigt lätt att sitta och vara spydig vid en skärm liksom så man visste inte riktigt vad man hade att vänta sig haha 😉 Tack, det hoppas jag med!:)

Kommentera