Vi behöver prata allvar

Hej på er! Hoppas ni alla har en fin söndag, här skiner solen och det är verkligen en jättefin dag. Dock en massa snö så det är dessvärre samma problem idag att ta sig ut vilket betyder att jag inte kunde följa med på sonens babysim idag så han och mannen gick själva. Jag vet självklart att de klarar sig fint så det är för min egen skull jag tyckte det var ledsamt att inte kunna närvara eftersom jag gjort det vid varenda tillfälle hittills. Men jag fick en fin uppdatering när de kom hem plus att jag somnade om när de hade gått och vaknade inte förrän 10:30, det var verkligen inte igår jag sov så länge.

Idag vid kl 14 hade jag min livesändning på Facebook som utlovat och för att vara första gången så gick det ändå bra tycker jag, övning ger färdighet sägs det ju 😀 Som jag sa under livesändningen så är det jättesvårt att hitta en tid som passar alla men vid intresse så gör jag absolut en till vid ett annat tillfälle, ni får säga till helt enkelt för idag var det inte många som närvarade.

Hörni förresten, det är en sak jag gärna vill ta upp med er. Det gäller långt ifrån er alla men jag väljer ändå att ta det i ett inlägg, vi behöver prata om en sak. Nämligen era kommentarer. Jag uppskattar att ni lämnar spår hos mig och jag försöker svara så snabbt jag kan på alla kommentarer, jag blir på riktigt jätteglad <3 Men sedan finns det några som ofta kommer in och kommenterar bara för att, förstår ni hur jag menar? Nu har det varit en tid då jag ser kommentarer som är så typiskt någon som inte ens läser texten och det blir så himla fel, för mig känns det inte roligt att lägga tid på att svara då.

Såhär är det, ni får inte tro att jag inte uppskattar när ni kommenterar för det gör jag. Men dessa kommentarer blir så tydligt att de kommer bara för att ha lämnat ett spår, det finns bloggar som passar er bättre då uppenbarligen. Jag varken tror eller förväntar mig att min blogg ska vara en sådan som passar alla för det är en ren omöjlighet. Jag blir inte ledsen för att jag får mindre kommentarer det lovar jag er.

Så snälla ni, läs texten ordentligt innan ni kommenterar. Vill ni önska en bra dag eller liknande så är det givetvis också okej det är inte den typen av kommentarer jag syftar på, men kommentarer där det står något helt annat som bara är taget ur luften för att det är vad ni tror inlägget handlar om utan att ens ha läst får det vara bra med nu. Det är så tydligt att man då inte orkar läsa min blogg och det behöver ni verkligen inte om så är fallet <3 Jag kände bara att jag behövde ta det här med er.

Nu ska jag fortsätta baka här hemma, vad gör ni? 🙂

Ta hand om er så hörs vi! <3

Tagged , , ,

14 thoughts on “Vi behöver prata allvar

 1. Det var klokt skrivet. Kan inte annat än hålla med dig. Känns ju mycket bättre när man känner att de som kommenterar faktiskt läst inlägget

  1. Tack snälla! Förberedde mig på spydiga kommentarer efter att jag publicerade inlägget här nyss haha. Men så är det helt klart, känner väl lite att sympatikommentarer eller vad man vill kalla dessa inte är något jag behöver. Ha en fortsatt fin dag!

 2. Så bra skrivet, har dykt på dessa med 🙁
  Synd att du inte kom iväg på babysim på grund av all snö..
  Hoppas din söndag blev bra ändå, missade tyvär din live 🙁

  1. Tack! Ja jag kände bara att jag var tvungen att säga något och istället för att peka ut folk så gör jag det i ett allmänt inlägg då jag även kan tänka mig att fler i bloggvärlden känner samma tyvärr. Jättetrist, men ska jag se något positivt så fick jag ändå en rejäl sovmorgon vilket var välbehövligt! Ah jag försökte hålla utkik om du skulle komma in på liven men ibland dyker det upp annat självklart, kommer fler chanser 🙂

 3. Tyvärr blir det ju så när man lägger in sin blogg i de här facebook-statusarna där man skall kommentera hos andra!
  Jag tror att många lägger in sin blogg för att få fler kommentarer/besök och inte riktigt bryr sig om att kommentera och gör man det så är det såna där lite korta trista kommentarer man får bara för att dom skall få en tillbaka!
  För mig finns det en anledning till att jag lägger in min blogg i såna statusar och det är för att få respons på det jag skriver, få läsare och samtidigt hitta nya bloggar att läsa och faktiskt möjlighet till att läsa. Jag menar, om jag inte går in på en blogg som ligger i en sådan status kanske jag inte läser/kommenterar över huvudtaget. Här blir det ett ”tvång” fast på rätt sätt och då väljer jag att läsa inläggen för att lära mig mer om bloggaren liksom.
  Blir själv irriterad över sådana korta och intetsägande kommentarer.

 4. Men när det är ett inlägg med bara bilder eller reklamlänkar o dyligt så finns det inte så mycket mer att skriva än just ”Fina foton” ”Fin du är” ”Det plagget var fint” ”Ha en bra dag” osv. Men oftast är det tråkigt att kommentera i såna inlägg så jag brukar scrolla vidare för att hitta något mer intressant inlägg att lämna kommentar i.

  1. Du har så rätt i det du skriver 🙂 och självklart som jag själv nämnde så finns det inte alltid något mer ”givande” att kommentera men då har det ju åtminstone med inlägget att göra i det fallet. Men annars blir man rätt trött och smått irriterad ;p ha en fin kväll! <3

Kommentera