Jag satt fast totalt

Det var alltså nu den riktiga vintern bestämde sig för att komma, det är ju väldigt tydligt iallafall med tanke på mängden snö som har kommit. Vi skulle som jag nämnde tidigare ge oss ut för att låta Liam få åka pulka för första gången men utav att bara se på bilden så kan ni nog förstå vad som hände, jag kom inte längre än till dörröppnaren som ni ser där innan jag fastnade totalt. Jag bara tackar för att mannen var med så att det inte var en vardag för då hade jag suttit där med Liam och inte kommit någon vart. Vi höll på i säkert 20min att försöka få loss mig och det gick ju efter mycket om och men. Det har inte varit någon här på hela dagen och skött om skottningen på gården så tyvärr blir läget som så att så länge det ser ut såhär så kommer jag inte ta mig utanför lägenheten. Det är helt kört.

Dock testade vi ändå att ha Liam i pulkan för att åka lite utanför entrén men det var nog ingen höjdare att få snö på sig för han protesterade till max. Var nog lite väl mycket snö även för honom för att vara första gången.

Istället gick vi in och hade det mysigt, givetvis tråkigt att det inte blev enligt planerna men det finns inte mycket att göra dessvärre. Jag satte igång och började baka så nu är ytterligare en sorts kaka färdig plus ena tårtbotten som jag fryser in så att det ska bli lättare att skära sedan när det är dags för det. Det känns väldigt skönt att beta av lite så att man inte står där med allt kvar bara ett par dagar innan.

Om en stund beger sig min man iväg på whiskymässan, fick ju höra av flera att melodifestivalen börjar idag så jag kanske kollar en sväng på det ikväll men vi får se. Är inget jättestort fan som ni förstår eftersom jag hade noll koll på att det börjar idag. Ska ni se det?

Nu återstår det att se hur det ser ut med snön imorgon. Vi har babysim imorgon som vanligt och om det är som idag så får grabbarna gå utan mig och det känns verkligen inte roligt. Så typiskt att det ska uppstå så mycket svårigheter bara för att snön kommer. Däremot har jag sett en del barn genom fönstret idag som varit ute och lekt så blir naturligtvis glad för deras skull 🙂

Missa nu inte att jag kör live på Facebook imorgon kl 14 där ni får chansen att ställa frågor eller bara komma in och hänga lite. Gå in här för att gilla sidan så hoppas jag att jag ser att just Du deltar imorgon <3

Tagged , , ,

25 thoughts on “Jag satt fast totalt

    1. Ja det kom verkligen från ingenstans. Håller med dig, för fint är det ju om man bortser från alla problem det tyvärr medför för mig och andra också förstås. Åh var beckfilmen bra? Måste se den! Kram

    1. Ja det är ju det! :/ De kom sent igår och plogade men det kom ytterligare snö inatt så babysimmet fick jag hoppa över, tur att mannen var hemma och kunde gå med sonen iallafall 🙂

Kommentera