Är det bara jag?

Den här morgonen kunde inte ha börjat mycket bättre! Jag brukar ha rätt stora problem med att få Liam att somna om efter att mannen har åkt till jobbet, han gillar att få upp mamma tidigt helt enkelt haha. Men idag kära vänner, vaknade av att han låg och pratade lite för sig själv och kollade klockan på mobilen; 8:45! Så jag fick verkligen sovmorgon vilket jag behövde efter igår kände jag, plus att Liam gav mig världens största leende när jag hade tagit mig upp ur sängen. Det om något värmer i mammahjärtat! <3

Vi började dagen med lite frukost och efter det en liten sångstund, han älskar verkligen när man sjunger för honom. ”Imse vimse spindel” är väldigt populär här just nu speciellt om man även gör alla rörelser till. Så den här morgonen har vi haft det så himla mysigt tillsammans!

Idag bjuder dagen på ännu mer jobb med bloggen, det är det roliga med allt att det liksom aldrig tar slut. Det finns alltid något att göra, förbättra osv 🙂 Mellan Liams sovstunder blir det även en massa lek och bus förstås. Han är så rolig just nu när han är på gott humör för då skrattar han åt minsta lilla och bara är en nöjd liten kille.

Det är ju dessutom 1 februari idag, det höll jag nästan på att glömma. En månad där det händer mycket, en hel del födelsedagar inom familj och släkt inklusive min egen födelsedag som är om exakt en vecka. Många har så roligt åt mig för att jag helt uppriktigt har åldersnoja, vet inte riktigt varför men har alltid tyckt att 25 är någon sorts gräns haha. Ville ha mitt första barn innan 25 till exempel och det lyckades jag ju med, men det känns som att man inte behöver fylla år mer efter det av någon anledning. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ha ändrat uppfattning när det är dags för nästa födelsedag om ett år 😀 Någon mer som känner igen sig i det här eller är det bara jag?

Jag kommer dock inte att fira någonting på själva födelsedagen utan det blir på helgen istället eftersom det blir så mycket att fixa, då är det skönt att hålla på med det under en helg när dessutom de allra flesta är lediga från jobb. Men mer om det när det närmar sig, ni får självklart ta del av alla förberedelser och dagen i sin helhet när det är dags 🙂

Nu har jag en liten kille som vill ha mammas uppmärksamhet här så vi hörs senare! Ta hand om er <3

Tagged , ,

13 thoughts on “Är det bara jag?

Kommentera