Man kan inte vara på topp varje dag

Jag har ju tidigare berättat att jag under graviditeten drabbades utav panikångest, som tur är kommer dessa attacker rätt sällan numera men den stora skillnaden som jag märker av är att jag inte kan hantera stress på samma nivå som innan. Det räcker med småsaker så blir jag jättestressad och pulsen slår på som bara den.

Idag var det en sådan dag, det hände egentligen inte något speciellt. Liam är i en liten gnällperiod just nu vilket säkert beror på att hans tänder kommer fram en efter en och så har vi ju dessa utvecklingsfaser också förstås, men vad jag än gjort idag så har det inte varit bra och det var tack vare några minuter med Babblarna som jag kunde få gå på toaletten utan att han blev helt rasande. Det här är något jag i vanliga fall tar lätt på eftersom det är en del i hans utveckling men ju längre tiden gick så kände jag hur pulsen slog allt fortare. Jag har fortfarande rätt svårt att hantera det när det händer men medan han tittade på Babblarna så gick jag iväg ett par minuter för att djupandas. Strax efter det ringde mamma och jag kände genast efter samtalet att jag mådde mycket bättre igen så det var bara att ta nya tag, det gick fint resten av dagen tills mannen kom hem. Tänk vad ett samtal kan göra 🙂

Det jobbiga när det blir såhär är att jag känner mig väldigt dålig som person även om jag är fullt medveten om att så inte är fallet. Vi är bara människor och vi kan inte vara på topp varje dag.

Därför blir det en väldigt lugn kväll med min lilla familj och passa på att mysa ordentligt när vi alla är hemma samtidigt, det är det allra bästa med kvällarna nu när min man bara jobbar dagtid istället för skift en tid framöver 🙂

Vad har ni gjort idag? 🙂

Tagged , , ,

Kommentera