Jag blickar fram emot nya möjligheter

Igår blev det ingen uppdatering på bloggen vilket såklart var tråkigt, har saknat att skriva men anledningen är helt enkelt att jag fixat med flytt av bloggen och en massa kring det. Jag som inte heller är speciellt bra på allt vad teknik innebär så tog det extra lång tid, kan redan nu säga att jag definitivt inte hade klarat det här utan hjälp och stöttning utav bästa Christer Holm. Jag är dig evigt tacksam för allt och för att du stått ut med mitt tjat i ett par dagar haha 😉

Nu har jag alltså blivit egen med bloggen, den ägs inte längre utav WordPress som den gjorde innan vilket känns väldigt spännande. Jag är oerhört förväntansfull inför alla nya möjligheter men framförallt väldigt glad över att få fortsätta publicera och dela med mig utav min vardag precis som vanligt 🙂

Jag har läst bland era kommentarer och även fått några mejl gällande mitt förslag om att sända live på Facebook, det har verkligen bara varit positiva ord kring det så jag tänker att vi helt enkelt kör på det. Dag är spikat men håller lite på det tills jag har en tid att dela med mig av också. Så länge kan ni gå in och gilla bloggens Facebooksida så att ni inte missar det och en massa andra roligt som kommer att dyka upp framöver!

Tagged , , , ,

14 thoughts on “Jag blickar fram emot nya möjligheter

    1. Jag skriver i WordPress som jag hade innan men har andra inloggningsuppgifter samt att det är webbhotellet som har servern istället för att wp äger den 🙂

Kommentera