Då blir det live på Facebook

Godkväll fina ni!

Nu har jag hunnit med massa mys och bus med Liam innan det var sovdags för honom plus att avnjuta en otroligt god middag som mannen fixade till. Kan varmt rekommendera detta 🙂

Tomatbrässerad kyckling med vitt vin och zucchini

Sedan har jag planerat inför dagen då jag gör en livevideo på bloggens Facebooksida och det kommer bli enligt nedan. Hoppas att så många som möjligt vill kika in en sväng och blir det uppskattat så blir det självklart vid flera tillfällen för er som inte kan den här gången, men tänkte istället för skriftlig frågestund så känns det mer personligt. Vill väldigt gärna lära känna er bättre också eftersom det blivit så många nya läsare hos mig på kort tid 🙂

Tanken är att jag sitter i ca 30min, beroende på hur mycket aktivitet det är förstås. Kommer absolut inte att avbryta direkt efter 30min om det inte är passande just då 🙂

Kommer ni att kika in? 🙂 In och gilla sidan här så ses vi på söndag, hoppas på en trevlig stund tillsammans med er!

Tagged , , ,

8 thoughts on “Då blir det live på Facebook

Kommentera