Nytt jobb

Måndag morgon och jag sitter just nu och väntar på att min ansvariga vårdgivare på vårdcentralen ska ringa upp mig, det kan ju dröja en stund men förhoppningsvis blir det under förmiddagen iallafall. Kände inte riktigt för att prata med någon annan eftersom det är hon som sett foten de senaste gångerna och vet vad som gjorts och inte just för att inte riskera att få ett svar att jag ska avvakta ytterligare.

Mannen började sitt nya jobb idag och jag vet faktiskt inte alls när han slutar då han själv inte hade fått reda på det men det märks om inte annat 😉 Är iallafall jätteglad för hans skull att han får chansen att testa på något nytt.

Själv ska jag bara plocka lite här hemma, förbereda en inköpslista inför veckohandlingen och såklart mysa massor med Liam. Han är inte på sitt bästa humör idag så vi får se om mys kan göra honom mindre sur när han har vaknat. Det blir även att svara på lite mejl och börja förbereda lite inför vad som komma skall med bloggen, mer om det vid ett annat tillfälle 🙂

Jag hoppas att ni får en jättebra start på veckan alla fina läsare!

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

12 thoughts on “Nytt jobb

Kommentera