Dags för oss att lära känna varandra lite bättre?

Godkväll!

Sonens ”roliga” humör fortsatte genom hela dagen så all tid gick åt till att försöka göra honom nöjd men nu efter mycket om och men så sover han gott, vi har precis börjat ge honom välling innan sovdags och det verkar göra skillnad faktiskt plus att han tycker om det väldigt mycket.

Strax efter förra inlägget så ringde min vårdgivare på vårdcentralen och jag fick komma dit idag 13:30, toppen att det gick att lösa kände jag! Dock fick jag besked som var både bra och mindre bra. Det bra var att såret på foten håller på att läka jättefint och det verkar gå fort men det i sin tur gör att nerverna håller på att försöka hitta tillbaka till sin plats vilket orsakar den strålningen jag känner upp i knät och det går tyvärr inte att göra någonting åt. Det förklarade ju också varför det inte hjälpte med smärtstillande igår, detta är dessvärre en smärta man får stå ut med tills det är på sin plats men jag känner ändå att det var skönt att få ett svar. Det var även läkare på plats för att göra en extra noggrann undersökning utav foten.

Nu har vi precis ätit middag, mannen kom hem i eftermiddags och var på väldigt gott humör efter sin första dag på nya jobbet. Är så glad för hans skull! <3

Just det! Idag kom en kallelse gällande Liam, vi har fått en tid nu i februari för återbesök och kontrollera fontanellen. Det är nu det ska tas beslut om de behöver åtgärda någonting eller om man kan låta det vara. Jag har en positiv känsla då varken vi eller BVC har märkt av något avvikande på huvudformen eller på hans sätt att vara. Ett vanligt tecken på att något måste åtgärdas är nämligen om han inte har ögonkontakt och verkar frånvarande men så är absolut inte fallet.

Bara några dagar senare så ska jag till sjukhuset för besök på Ryggmärgsskadeavdelningen som jag egentligen ska bli kallad till regelbundet men jag har inte varit där sedan jag var 18 och eftersom jag inte upplevt några besvär heller så har jag inte tänkt så mycket på det. Det kan dock vara bra att gå på det här besöket så vi får stämma av läget, mer om det när det är dags 🙂

Sedan skulle jag bara vilja berätta för er att jag snart kommer att göra en live-video på bloggens Facebooksida. Exakt datum och tid är inte satt än men jag kommer med mer info inom kort. Tanken är att jag bara vill umgås och prata med er läsare samt att ni ska få tillfälle att ställa frågor eftersom jag har fått en hel del nya besökare vilket är hur roligt som helst! Så för att inte missa detta så kan ni går in här och gilla sidan. Det kan väl vara en kul grej? 🙂

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , , ,

5 thoughts on “Dags för oss att lära känna varandra lite bättre?

Kommentera