Vill bara att det ska bli bättre snart

Så var vi äntligen hemma igen, det har varit en kanondag trots jättetråkigt väder men det är alltid skönt att komma hem. Tyvärr känner jag av värken från foten en del när jag gjort extra mycket förflyttningar under dagen och eftersom till och med jag känner att det strålar upp i knät (är förlamad i fötterna för er som inte vet) så gör det troligtvis fruktansvärt ont i själva foten. Det första jag gör när jag och Liam går upp imorgon är därför att ringa och be någon kolla på foten igen, vågar inte vänta med risk för att det ska bli värre igen. Att inte belasta foten är en ren omöjlighet för mig när jag är hemma ensam eftersom jag inte har assistans.

Kalaset för Liams faster var iallafall mycket trevligt! Svärmor hade gjort iordning en tallrik med bland annat lufttorkad skinka, brieost och kyckling till mig eftersom jag äter LCHF-kost, supergott <3

Resten av kvällen blir lugn med foten i högläge, ska läsa lite bloggar som jag inte hunnit med eftersom vi varit iväg och umgås med mannen <3 Vår lille prins har somnat för natten, trött efter babysim och kalas.

Ta hand om er!

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här. Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack!

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

 

Tagged , , ,

5 thoughts on “Vill bara att det ska bli bättre snart

Kommentera