Tur i oturen

Idag har allt gått i ett så det blev ett ovanligt sent inlägg här för att vara det första på dagen men jag hann bara få i mig frukost och göra mig iordning innan jag skulle ge mig iväg på ett möte som varade i några timmar. Men bättre sent än aldrig 🙂

Nu sitter jag med foten i högläge då jag haft lite ont till och från idag och känner jag av det i form av att det strålar upp i knät så gör det nog enormt ont (har ju ingen känsel i fötterna). Tur i oturen att jag inte har full känsel som jag brukar säga för då hade jag antagligen inte stått ut. Känns dock bättre med den i högläge så det är så det får bli resten av dagen i den mån det går.

Eftersom jag var på mitt möte i nästan tre timmar idag så har det inte hunnit hända så mycket mer men sådana dagar måste få finnas också. Hur har er lördag varit hittills?

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

5 thoughts on “Tur i oturen

    1. Ja jag känner lite så med, dessutom suttit i möte i nästan tre timmar så då blir man extra seg plus värk i foten.. Kul att du gillar det! Tycker detsamma, prenumererar på din med för att inte missa något utav dina intressanta inlägg 🙂 Ha en fin kväll!

Kommentera