Inte världens bästa morgon

Godmorgon! Eller ja, den här morgonen var en sådan där som man bara ville ligga kvar i sängen dels för att jag var så extremt trött men också för att jag hade lite migränkänningar. Det har dock gått över nu fast jag blir alltid väldigt tung i huvudet efteråt. Jag hade en pigg kille som inte ville ligga kvar i sängen strax efter 7 och det tar ju en stund för mig att ta mig upp till rullstolen vilket han inte alltid accepterar, så det var lite sura miner på min pojke imorse haha.

Efter sin morgongröt började Liam gnugga sig i ögonen och gäspa om vartannat så jag testade att lägga honom i sin säng innan jag påbörjade min frukost och nu sover han som en prins därinne. Inte lätt att vara hungrig 😀

Här sitter jag nu och äter min äggröra, mannen har svårt att förstå att jag kan äta det varje dag utan att tröttna men det är ett fungerande koncept som ger fina resultat så det är mer värt än att experimentera med annat som kanske inte ger lika bra resultat. Dessutom är ägg ett riktigt bra livsmedel där man får i sig i princip allt man behöver förutom C-vitamin och stekt ägg har jag väldigt svårt för av någon anledning, det var något som hände under graviditeten och har fortsatt så.

Solen skiner och blå himmel så det bådar gott för en promenad lite senare när både jag och Liam har kommit igång 🙂 Jobbar/pluggar ni idag eller vad hittar ni på? 

Påminnelse; Det vore jättekul att få veta om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om den kommande tiden så kommentera gärna här nedanför eller mejla mig så vet jag vad ni vill läsa helt enkelt 🙂

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack!

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , , ,

14 thoughts on “Inte världens bästa morgon

  1. Synd att morgon inte blev så bra 🙁
    Skulle vilja läsa lite mer om hur det är att sitta i rullstol, hade varit kul att veta hur du blir bemöt, eller vad svårigheterna är. Vissa saker förstår man, men allt det enkla i hemmet hur det blir.

Kommentera