Jag är i chock

Godmorgon fina ni!

Vad det blåser här idag.. Längtar sådär tills vi ska gå ut kan jag väl erkänna haha, men som tur är så är det inte så långt till vårdcentralen så vi kanske lyckas ta oss dit och hem utan att blåsa bort 😉 Det är nämligen dags för omläggning av min fot idag så vi får se om det har blivit ytterligare lite bättre vilket jag såklart hoppas på.

Som rubriken lyder så fick jag börja dagen med att bli rätt chockad. Varje fredag brukar jag mäta mig runt magen och några andra ställen för att följa upp hur kroppen förändras nu när jag gått tillbaka till att enbart äta LCHF-kost igen. Förra veckan minskade jag 3,5cm runt magen och det tycker jag faktiskt inte är dåligt för att bara vara under en vecka.

Men idag var jag tvungen att mäta mig tre gånger för att se så att jag inte mätte fel och det gjorde jag inte. Från i fredags förra veckan när jag mätte mig sist så har jag minskat ytterligare 4,5cm runt magen så nu känns det mer eller mindre som att centimetrarna bara rinner av mig. 8 cm på 13 dagar!

Det är inte bara fysiskt det händer saker utan förstås väldigt mycket psykiskt. Jag märker av att jag börjar bli betydligt piggare (vilket är välkommet när man är småbarnsförälder) , jag känner mig gladare och märker skillnad vid förflyttningar.

Nu måste jag göra iordning mig och Liam så det det inte blir så stressigt när vi ska iväg men vi hörs mer senare under dagen 🙂

IMG_5300.JPG
Gårdagens middag, BLT-sallad med aioli. Kan varmt rekommenderas! Enkelt men så gott och fräscht 🙂

Påminnelse; Det vore jättekul att få veta om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om den kommande tiden så kommentera gärna här nedanför eller mejla mig så vet jag vad ni vill läsa helt enkelt 🙂

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack!

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

8 thoughts on “Jag är i chock

Kommentera