Jag har fått det största kvittot på att jag har lyckats

Hej finisar! <3

Här hemma har vi varit igång sedan kl 7 imorse då vi har babysimmet på söndagar så för att undvika stress så går vi upp i god tid innan. Som vanligt var Liam glad och sprallig i vattnet, sparkade på som bara den. Tänk att han redan blir 7 månader idag det lilla energiknippet och vad roligt vi haft, det är en så häftig känsla när jag tänker på att just jag kommer få följa honom genom livet och se honom utvecklas på alla plan <3

Igår var vi hemma hos mina föräldrar som jag tidigare nämt att vi skulle eftersom min lillasyster fyllde 19 år så vi träffade lite släkt och hade det trevligt. Vi valde att stanna kvar efteråt också så vi kom hem rätt sent igår kväll men har man trevligt så har man.

Tänkte att jag skulle dela med mig utav en händelse från gårdagen som jag forfarande har svårt att ta in att det faktiskt hände överhuvudtaget. Jag var på stan på förmiddagen för att uträtta några ärenden och ser en kvinna runt 50-årsåldern som tittar väldigt mycket på mig men eftersom det är en vana för mig att få en del blickar av olika slag så var det ingenting som jag lade någon energi på. Men jag ser att hon kommer gåendes emot mig och att hon tänker säga någonting så då börjar jag undra vad det är som håller på att hända.

Kvinnan; Hej, jag måste bara fråga… Är det inte du som har bloggen Morsan på hjul?

Jag; Jo det stämmer 🙂

Då berättar hon att hon har en tonårsdotter som också sitter i rullstol som följer min blogg dagligen och är i precis samma situation som jag var kring samma ålder just vad det gäller självförtroende och självkänsla och att känna att man inte är lika mycket värd för att man inte är som ”alla andra”. Hon berättade även att dottern finner mycket styrka i att läsa mina inlägg och att det hjälpt henne att våga tro att det finns en helt fungerande och bra framtid för henne också.

Sedan avslutade hon med att fråga om hon fick ta en bild för att ha något att visa när hon kom hem vilket hon naturligtvis fick och sedan sa hon; Fortsätt göra det du gör så hoppas jag att fler upptäcker vilken inspiration du är och att du gör stor skillnad för människor.

Vem trodde att det där skulle hända? Inte jag iallafall. Men om inte det är ett kvitto på att man har lyckats så vet jag inte vad som skulle kunna vara bevis nog. För mig är det inte pengar som är det primära, det är just det här som jag var med om. Få vetskap om att man gör skillnad för någon annan därute, få personen att våga tro på sig själv. Det är så stort.

Tack till dig som kom fram, det värmde i hjärtat att få dessa ord. Nu vet jag att jag gör rätt och att jag ska fortsätta för precis som de flesta någon gång i livet så tvivlar jag förstås på om det verkligen behövs en blogg till i världen, om någon verkligen läser eller om jag bara är mängden.

Men det här är helt rätt och jag hoppas att jag kan bidra till fler positiva situationer. Glöm aldrig att just DU duger precis som du är.

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa. Glöm heller inte att följa bloggen så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

 

Tagged , , , ,

17 thoughts on “Jag har fått det största kvittot på att jag har lyckats

  1. Vad mysigt det låter <3 Mina barn är vuxna men har ett litet barnbarn på 3 år. Allt har sin tid. Nu njuter jag vuxenliv med min man på Mauritius. /Maria <3

  2. Men vad kul att hon kände igen dig 😀 Det var jag med om på köpcentret vi har här i Helsingborg, hon i kassan i piercing butiken, det kändes bra men skumt 😛

Kommentera