Hälsouppdatering vecka 1

Hej på er alla fina!

Det blev ovanligt tyst här på bloggen igår men som jag nämnde så skulle jag iväg på möte på kvällen och det hade kunnat hålla på hur mycket längre som helst då det fanns mycket att prata om men det räckte som det var. Hämtade Liam och var hemma i lägenheten runt 23, då var det bara att slänga i sig något att äta (hade inte ätit sedan 13) och sedan sova för natten. Lyckad kväll och glad tjej iallafall!

Lyckan den fortsatte idag, varför? Jo för jag tog fram måttbandet som jag egentligen skulle göra imorgon och uppdatera men då fyller min syster år och vi ska självklart dit så kändes mer passande att göra det idag. På en vecka har jag minskat 3,5 cm runt magen och det låter inte så mycket för världen kanske men jag är mer än nöjd. Många bäckar små som man brukar säga.

Vad gäller min vikt så har jag valt att inte väga mig under den här resan, visst kanske jag kollar det som en kul grej framöver men ingenting jag kommer lägga tid på för att vikt är något som stressar mig oerhört mycket och jag tycker att det finns nog med hysteri kring vikt redan så det vill jag inte vara en del av. Jag tycker att det är roligare att gå efter hur man faktiskt ser ut och vad som händer på kroppen så därför passar det mycket bättre att ta fram måttbandet 🙂

Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe, gick inte upp förrän 10 idag. Hantverkarna kom vid 7:30 så jag sov inte efter det men bara att få vila guld och dessutom när Liam accepterar det 😉 Vad sysselsätter ni er med en fredag som denna?

Påminnelse; Det vore jättekul att få veta om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om den kommande tiden så kommentera gärna här nedanför eller mejla mig så vet jag vad ni vill läsa helt enkelt 🙂

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

 

Tagged , , ,

8 thoughts on “Hälsouppdatering vecka 1

Kommentera