Nu känner jag mig trygg igen

Nu är jag precis hemkommen från vårdcentralen där jag hade en tid hos min läkare för hjälp med läkarintyg till min assistantansökan. Där fick jag genomgå lite tester för att han själv skulle få se vad jag klarade och inte. Vi pratade även om mitt sår på foten, idag är det sista dagen med antibiotika och jag blev lite fundersam på om det verkligen räcker med den här kuren. Det har blivit väldigt mycket bättre men fortfarande lite rött och något svullet på ovansidan fast själva såret i sig ser bättre ut och har blivit lite ytligare än förra veckan när de lade om foten. Vi kom fram till att jag bara ska köra kuren ut idag som planerat, fick ta ett stick i fingret för att de skulle kunna kolla på infektionsnivåerna och efter det tas beslut om eventuell fortsatt antibiotikakur.

Nu är det bestämt att jag ska få fortsätta lägga om foten hos undersköterskorna som jag gjort förra veckan och idag istället för sjuksköterskorna som tidigare och det känns jätteskönt då jag känner mig mycket tryggare där och tycker att de jobbar väldigt likt de som skötte om såret på sjukhuset när jag var inlagd. Hos sjuksköterskorna har jag fått byta person som lägger om nästan varje tillfälle också så det blir svårt att hålla koll på sårets utveckling då samt att jag inte kände mig riktigt lyssnad på. Nu är jag både nöjd och trygg!

I skrivande stund håller mannen på att göra lunch, vi äter alltid tillsammans innan han åker och jobbar kväll vilket är en bra chans till att bara få umgås och prata lite extra. Liam sitter i sin stol bredvid och pratar på, vi vägde honom här hemma igår och han närmar sig 8kg-sträcket med stormsteg. På söndag blir han 7 månader och jag kan utan problem lova att det har varit de snabbaste månaderna i mitt liv men också de bästa någonsin <3

Senare ska jag och Liam iväg till mina föräldrar, mamma och syrran ska vara barnvakt en stund medan jag är iväg på ett möte under kvällen. Därav vet jag inte när exakt jag publicerar nästa inlägg men jag glömmer såklart inte bort det, beror lite på hur sent jag kommer hem från mötet och när jag fått Liam att sova 🙂

Sedan vill jag gärna be er läsare om en sak; Det vore jättekul att få veta om det är något speciellt ni vill att jag bloggar om den kommande tiden så kommentera gärna här nedanför eller mejla mig så vet jag vad ni vill läsa helt enkelt 🙂

Hoppas ni får en fantastisk torsdag!

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , , , , ,

4 thoughts on “Nu känner jag mig trygg igen

Kommentera