Snart blir det förhoppningsvis ett slut på kaoset

Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Furniturebox

Jaha det blev ju förstås samma visa imorse igen då hantverkarna ringde på dörren helt utan förvarning, igår sa dem att de inte visste när de skulle komma igen så det var inte alls säkert att det blev idag. Men det var bara upp och öppna, som tur var skulle vi ha tvättstugan på morgonen också så visst var vi ändå tvungna att gå upp men bara tråkigt eftersom Liam oftast sover och blir jätteledsen för att han vaknar av höga ljud (i det här fallet dörrklockan).

Nu är de iallafall i full gång med att återställa köket men hörde att de sa att rörmokaren inte kunde komma idag vilket innebär att diskmaskinen inte kan kopplas in och därför kan snickarna inte heller slutföra arbetet helt och hållet. Kanske märks att jag börjar ledsna på att det drar ut på tiden 😉 Men vore onekligen skönt att få det färdigt så alla möbler och andra grejer kan komma på plats igen och vi slipper leva i detta kaos.

På tal om just köksmöbler mm så köpte vi för bara ett tag sedan ett nytt köksbord från Furniturebox, har kollat där flera gånger då jag tycker att de har bra priser men aldrig lyckats bestämma mig. men så såg jag bordet och blev helt kär.

palace-bord-160-350259
Vill ni se mer information om bordet eller kanske köpa det själva så hittar ni det här

Lite senare i vår är även tanken att vi ska införskaffa oss en ny säng. Den vi har nu har varit med i ett antal år och börjar säga hejdå så vi har bestämt att även sängen ska köpas därifrån eftersom vi blev så nöjda med bordet, frågan är ju bara vilken vi vill ha 😀

Har ni handlat där förut och vad tycker ni? Oavsett om ni handlat innan eller inte så tycker jag absolut att ni ska kika in på deras sida, ni kommer med största sannolikhet hitta något ni tycker om. Klicka här för att komma direkt till startsidan.

Nu blir det snart lunch innan mannen åker och jobbar, vi får trängas med hantverkarna i köket men ska nog gå bra 🙂 Hoppas ni får en jättefin dag!

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här, tusen tack! ❤ Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa.

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

12 thoughts on “Snart blir det förhoppningsvis ett slut på kaoset

  1. Så typiskt hantverkare. Hoppas de snart blir klara.
    Har inte handlat därifrån men vi ska köpa ny soffa så då ska jag kika in på deras hemsida.

Kommentera